Instagram'da hikayeler neden başa dönüyor? Instagram hikaye hatası ve çözümü

Instagram kullanıcıları storyler neden başa dönüyor sorunu ile karşı karşıya geldi. Instagram hikaye sorunu ve çözümüne ilişkin detaylar haberimizde.
Instagram'da hikayeler neden başa dönüyor? Instagram hikaye hatası ve çözümü

Sosyal medyanın en çok kullanılan uygulamalarından biri olan Instagram'da son günlerde yaşanan sorun kullanıcıların canını sıktı. Milyonlarca kişinin gönderi ve hikaye paylaşarak gündelik yaşamlarını aktardığı platformun hikaye bölümünde sorun yaşanıyor.

Instagram kullanıcıları, daha önce izledikleri hikayelerin tekrar hiç izlenmemiş gibi başa dönmesinde yakınıyor. Peki bu sorun neden oluyor, çözümü nedir?

Instagram hikayeleri neden başa dönüyor? Sorun ve çözümü

Instagram kullanıcılarının aynı storyleri daha önce izlenmemiş gibi yeniden gösterilmesine ilişkin sorun büyüyor. Kullanıcılar hikayelerin sürekli başa dönmesi nedeniyle yeni paylaşılan gönderilere çok zor bir şekilde ulaşabiliyor.

Kullanıcıların yaşadığı sorun sonrasında Instagram yetkililerinden konuya ilişkin açıklama yapıldı.

Meta sözcüsü Christine Pai, şirketin söz konusu hatanın bilincinde olduğunu ve bu sorunu düzeltmek için çalışma yaptıklarını belirtti. Pai, sorun için kullanıcılardan özür dilese de, sosyal medyadaki tepkilerden kurtulamadı.

Bazı kullanıcılar hikayelerin başa sarma sorununun uygulamayı güncelleyerek düzeldiğini dile getiriyor. Ancak bazı kullanıcılar ise uygulamayı güncellemelerine rağmen sorunun çözülmediğini belirtiyor.

Instagram story sorunu şu an bazı kullanıcılar için düzelmiş görünüyor ancak büyük bir çoğunluk hâlâ hikayelerin başa döndüğünü dile getiriyor. Instagram yetkilileri konuya ilişkin iyileştirme çalışması yaptıklarını belirtip kullanıcılarından özür diledi ancak üzerinden saatler geçmesine rağmen sorun çözülmedi.

Instagram'da hikaye sorununu çözmek için sizler de öncelikle uygulamanızın güncel olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Uygulamanız güncel değilse güncelleyip yeniden deneyin. Ancak güncel ve sorun devam ediyorsa bir süre daha beklenmesi gerekiyor.