iPhone 14 serisinin renkleri ortaya çıktı! Tahminleri doğru çıkan o isim yeni renkleri açıkladı!

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte sayısız özelliklere sahip olan iPhone telefonlarını piyasaya süren Apple, yeni serisi için geri sayıma başladı. Yeni seriye ilişkin yaptığı tahminler ile ünlenen o isim, yeni renkleri açıkladı. İşte ayrıntılar…
iPhone 14 serisinin renkleri ortaya çıktı! Tahminleri doğru çıkan o isim yeni renkleri açıkladı!

Giderek gelişen ve buna bağlı olarak da hem dönüşen hem de dönüştüren teknolojik yenilikler, artık herkesin cebinde bir akıllı cihaz bulunmasını nerede ise zorunlu hale getirdi. Önceleri yalnızca haberleşmek için kullanılan telefonlar, günümüz çağında evden çıkmaya gerek kalmadan eğitimden bankacılığa birçok farklı sektörde işlerin halledilebilmesini sağlayan aletler olarak hizmetimize sunulmaya başlandı.

Teknolojinin giderek gelişmesi ile birlikte mevcut akıllı cihaz üreticileri modelleri üzerinde yenileme çalışmaları yaparlarken, piyasaya yeni dahil olan veya olacak olan firmalar da kendi tanıtımlarını döndürmeye başladı.

Akıllı cihazların fiyatlarının son dönemde kurlarda yaşanan yukarı yönlü hareketlerden ötürü oldukça artmış olması, yeni bir akıllı cihaz alma eğiliminde olan tüketicilerin sürekli arıza vermeyen, güvenliği üst düzeyde olan sağlam telefonları araştırmalarına sebep oldu. Bu noktada yıllardır sektörün öncülerinden birisi olmayı başaran Apple, hali hazırda satışta olan modellerine ek olarak bir de iPhone 14 serisi ile tüketicilerin karşısına çıkacağını duyurdu.

Apple tutkunlarının ve Apple’ın özellikle güvenlik alanında ki kabiliyetini bilen diğer tüketicilerin sevinç ile karşıladıkları iPhone 14 serisi duyurusu, bir süredir gündemde ki yerini korumaya devam ediyor. Yeni serinin özelliklerinin açıklanmasını, fiyatlarını ve tanıtım gününü sabırsızlık ile bekleyen tüketiciler konuya ilişkin araştırmalar yapmaya devam ederlerken yeni bir iddia daha geldi. Apple’ın yeni ürünlerine ilişkin yaptığı doğru tahminler ile bilinen Twitter kullanıcısı Jioriku, 14 serisinde renk değişikliğine gidileceğini iddia etti.

APPLE’DA RENK DEĞİŞİKLİĞİ!

iPhone 14 serisinin renkleri ortaya çıktı! Tahminleri doğru çıkan o isim yeni renkleri açıkladı!

Daha önce de Apple ürünlerine ilişkin tahminlerini Twitter hesabından yayınlayan ve nerede ise bütün tahminlerinde haklı çıkan Jioriku, 14 serisinde renklerin değişeceğine işaret etti.

YENİ RENKLERİ AÇIKLADI!

Jioriku yeni iPhone telefonların kırmızı, yeşil, mor, mavi, beyaz ve siyah renklerde olacağını ileri sürdü.

TANITIM DOĞRULADI!

Geçtiğimiz aylarda Apple’ın mor bir arka planda duyurduğu yeni cihazı, Jioriku’nun renk tahminlerinin doğru olabileceğini düşündürdü.