İŞKUR İşçi Alım İlanları: En Az İlkokul Mezunu 7 Bin 589 Personel Alımı için Duyuru

Aralık ayının girmesinin ardından çok sayıda firma yayımladığı duyuru ile işçi alımı yapacağını duyurdu.
İŞKUR İşçi Alım İlanları: En Az İlkokul Mezunu 7 Bin 589 Personel Alımı için Duyuru

Aralık ayının girmesinin ardından çok sayıda firma yayımladığı duyuru ile işçi alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yayımlanan beden işçisi alım ilanlarını siz okuyucularımız ile buluşturuyoruz.

Kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör firmaları yayımladıkları duyurular ile personel alımı yapmaya devam ediyorlar.



Bu ilanların en sık yayımlandığı alanlardan birisi de İŞKUR. Devlet tarafından sağlanan teşvikler ve istihdam destekleri ile personel alım ilanlarını İŞKUR üzerinden yayımlanan kuruluşlar binlerce kişilik alım yapacaklarını duyurdılar.



Bu çerçevede Aralık ayı itibariyle yayımlanan bu personel alım ilanlarını sizlerle paylaşıyoruz.



ARALIK AYI İŞKUR İŞ İLANLARI



Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanları arasında çok sayıda meslek grubu için alımlar yapılacağı açıklandı.



Söz konusu bu ilanlarda her meslek grubu için ayrı ayrı duyurular bulunurken alımlar Türkiye geneli farklı şehirlerde yapılacak. Bazı firmalar personel alımlarını yalnızca bulundukları şehirlerde ikamet eden adaylar arasından alırken bazı firmalar ise ülke geneli ilan yayımlıyorlar.



İlan edilen bu alımlarda yer alan kadroların en dikkat çekeni ise Beden İşçisi kadrosu. Zira bu kadroda İŞKUR'da ilan edilen iş ilanlarında en fazla alım ilanına sahip meslek grubu olarak dikkat çekiyor. İŞKUR'da yayımlanan Beden İşçisi (Genel) iş ilanlarının sayısı 7 bin 589 olarak duyuruldu.



Başvurular Nasıl Yapılacak?



Beden İşçisi alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar öncelikle aşağıda yer alan bağlantı üzerinden ilanlara ulaşacaklar. Burada kendi şehirlerde yayımlanan ilanları arayacak olan vatandaşlar, ilanları incelediklerinde kendilerine uygun ilanlarda belirtilen şekilde başvurularını yapacaklar.



Başvurular ya İŞKUR üzerinden yada firmanın ilanda bıraktığı iletişim adresine bizzat yapılacak.



Emlak365.com