İstanbul Esenyurt sular ne zaman gelecek? 11 Mayıs İSKİ su kesintisi yapılan mahalleler!

İstanbul Esenyurt ilçesinde meydana gelen su kesintisi nedeniyle vatandaşlar Esenyurt'ta sular ne zaman gelecek araştırmaya başladı. İSKİ sular ne zaman gelecek açıkladı.
İstanbul Esenyurt sular ne zaman gelecek? 11 Mayıs  İSKİ su kesintisi yapılan mahalleler!

İstanbul'un Esenyurt ilçesine dün akşam saatlerinde kesilen sular bazı mahallelerde hâlâ gelmedi. Su kesintisi nedeniyle mağduriyet yaşayan vatandaşlar Esenyurt'ta suların ne zaman geleceğini araştırıyor. İSKİ'nin su hatlarının yenilenmesi ve arızaların giderilmesi amacıyla düzenli olarak çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle Esenyurt başta olmak üzere bazı ilçelerde de su kesintisi yaşanıyor.

Esenyurt'ta sular ne zaman gelecek 11 Mayıs 2022?

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde meydana gelen su kesintisi nedeniyle ilçe vatandaşları internette suların ne zaman geleceğini araştırıyor. 10 Mayıs akşam saatlerinden bu yana susuz kalan vatandaşlar İSKİ'den gelecek bilgiye odaklandı.

Esenyurt'un bazı mahallelerinde 10 Mayıs akşamı kesilen sular, 11 Mayıs Çarşamba günü de devam ediyor. Twitter'da birçok kişi sularının gelmesini ve sorununun çözülmesini talep ediyor. İSKİ'den suların ne zaman geleceğine ilişkin bir bilgi henüz paylaşılmadı. Su kesintisinde uzun saatler geri de kalırken arızanın devam ettiği düşünülüyor.

Esenyurt'un Turgut Özal Mahallesi, Yenikent mahallesi, Yeşilkent mahallesi, Talatpaşa mahallesi, Saadetdere mahallesi, Selahaddin Eyyubi mah. Süleymaniye mah., Üçevler mah., İncirtepe mah., İnönü mah, Örnek mah, Yunus Emre mah, Zafer mah, Çınar mah, Bağlarçeşme mah, Esenkent mah, Fatih mah, Aşık Veysel mah, Akevler mah, Akşemseddin mah, Ardıçlı mah, Namık Kemal mah, Orhan Gazi mah, Pınar mah, Mehterçeşme mah, Güzelyurt mah, Koza mah ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerinde vantuz arızası sebebiyle sular kesilecek.

Su kesintisi 11.05.2022 saat 08.03'te başlayarak 15.00'da sona ermesi bekleniyor.

İSKİ 11 mayıs su kesintisi yapılan ilçeler listesi

Maltepe ilçesi Küçükyalı Merkez mah. ve Altıntepe Mahallesinde 11.05.2022 saat 10.34 ile 16.00 arasında su kesintisi meydana gelecek.

Esenyurt'un ardından Beylikdüzü ilçesinde de su kesintisi meydana geldi. Cumhuriyet mahallesi ile Büyükşehir mahallesinde şebeke hattı arızası sebebiyle 11.05.2022 04.55 - 11.05.2022 saat 12.00 saatleri arasında su kesintisi meydana geldi.

Sarıyer Reşitpaşa mahallesinde de yine şebeke hattı arızası sebebiyle 11 mayıs sabah saatlerinde başlayan su kesintisinin saat 10.00 civarında noktalandığı öğrenildi.

Emlak365.com