İstanbul Valiliği'nden vatandaşlara son dakika uyarı geldi!

Bugün Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte sağanak yağışın ardından dikkatli olunması gerektiği ifade edildi.
İstanbul Valiliği'nden vatandaşlara son dakika uyarı geldi!

Sağanak yağışların başladığı bu son dönemde bugün Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalarda İstanbul'da ani sel felaketin görülebileceği ifade edildi.

METEOROLOJİ UYARDI!

Bugün Meteoroloji tarafından yapılan açıklamalarda "Yapılan son değerlendirmelere göre; bu akşam ve gece saatlerinde İstanbul'un kuzeyinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anından kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." şeklinde ifadeler ile hava şartlarının olumsuz olacağı ifade edildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ!

Konu ile ilgili İstanbul Valiliği tarafında Bu akşam ve gece saatlerinde İstanbul'un kuzey kesimi ve yerel olarak beklenen gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli olacağı tahmin ediliyor" şeklinde yapılan açıklamalar ile vatandaşların dikkatli olması gerektiği vurgulandı.