İstanbul'da 14 Mart Kar Tatili Açıklaması Yapıldı Mı, Pazartesi Okul Var Mı, Eğitime Verilen Ara Uzadı Mı?

İstanbul'da devam eden yoğun kar yağışları en çok okullardaki kar tatilinin araştırılmasına neden oluyor. 14 Mart Pazartesi günü İstanbul'da okullarda kar tatili var mı?
İstanbul'da 14 Mart Kar Tatili Açıklaması Yapıldı Mı, Pazartesi Okul Var Mı, Eğitime Verilen Ara Uzadı Mı?

İstanbul'da oldukça yoğun kar yağışları hayatı olumsuz bir şekilde etkilemeye devam ediyor. Özellikle bazı bölgelerdeki kar yağışlarından dolayı vatandaşlar zor durumda kalıyorlar. Gökgürültülü sağanak kar yağışı beklentisi halen daha devam ederken son dakika gelişmeleri çok yakından takip ediliyor. Kar yağışlarından dolayı vatandaşlara araçları ile trafiğe çıkmamaları tavsiye ediliyor.

İstanbul'daki kar yağışları İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından takip ediliyor. Kar yağışlarının yarattığı olumsuzlukların giderilmesi için her iki kurum da seferberlik ilan ederken çok yoğun çalışmalar yapılıyor. Bu çalışmalar zaman zaman yetersiz kalınca vatandaşlar bazı mağduriyetlerle karşılaşabiliyorlar. Kar yağışlarına dair en çok araştırması yapılan konu ise kar tatili oluyor. Okullarda 14 Mart Pazartesi gününe kadar kar tatili verilmişti.

KAR TATİLİ UZADI MI?

İstanbul Valiliği okullarda kar tatiline ilişkin yaptığı son resmi açıklamasında 10 Mart Perşembe ve 11 Mart Cuma günü okullarda eğitime ara verildiğini duyurmuştu. Hafta sonunu da kapsayan bu tatil 14 Mart Pazartesi gününe kadar devam edecekti. Şidmi yüzbinlerce öğrenci ve onların velileri kar tatilinin uzayıp uzamadığına dair yeni bir açıklama yapılıp yapılmadığını merak ediyorlar. İstanbul'da kar tatili uzadı mı? Pazartesi İstanbul'da okullar açılacak mı? Kar tatili kaç gün daha devam edecek?

İSTANBUL VALİLİĞİ KAR TATİLİ AÇIKLAMASI YAPILDI MI?

İstanbul Valiliği'nin kar tatiline ilişkin alacağı yeni kararın ne olacağı merak ediliyor. İstanbul Yeni bir açıklama yaparak il genelinde okulların 14 Mart Pazartesi günü açık olup olmadığını duyuracak. Kar tatiline ilişkin henüz yeni bir resmi açıklama yapılmadı. İstanbul'da kar yağışları tüm etkinliği ile devam ederken kar tilinin uzaması bekleniyor. Ancak istanbul Valiliği'nin nihai kararını 13 Mart Pazar günü akşam saatlerinde vermesi bekleniyor. İstanbul'da yeni kar tatili olacak mı sorusunun cevabını bulduğu anda gelişmeleri sitemizden ve haberimizden takip edebilirsiniz.