İstanbul'da Aidat Tartışmasında Kan Döküldü

İstanbul'da son zamanlarda site aidatları sık sık gündeme gelmeye başladı. Site sakinleri yönetim tarafından yapılan zamlar sıklıkla protestolara hatta kavgalara neden oluyor. Bu kavgaların biri de Pendik'te yaşandı. Aidat kavgasında bu kez kan döküldü.
İstanbul'da Aidat Tartışmasında Kan Döküldü

Ev fiyatları, kiralar derken son dönemde site aidatları da sıklıkla gündeme gelmeye başladı. Site sakinleri yönetim tarafından yapılan zamlardan şikayetçi. Bu durum sıklıkla protestolara ve hatta kavgalara neden oluyor. Yine aidat nedeniyle çıkan bir kavga bu kez büyüdü ve silahlar konuştu.

İstanbul'da bulunan sitelerde yönetimi işleten şirketlerin son zamanlarda yaptığı zamlar sürekli gündeme gelemeye başladı. Fahiş zamlardan şikayet eden site sakinleri, aynı zamanda bazı sitelerde ödenmeyen faturalar nedeniyle kesilen elektrik ve doğalgazdan ötürü mağdur. Pendik'te yaşanan son olay ise artık site sakinlerinin sabrının taştığının en büyük göstergesi oldu.

Aidat Kavgasında Silahlar Konuştu

İstanbul Pendik'te yaşanan olayda bir site sakini aidat ödemediği için yönetim tarafından mahkemeye verildi. Mahkeme celbi ulaşan site sakini çılgına döndü. Oğlunu da yanına alan adam yönetimi yürüten müteahhitin ofisini bastı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve çıkan kavgada müteahhit ve kardeşi site sakininin silahından çıkan kurşunlarla yaralandı.

Olay iki gün önce öğle saatlerinde yaşandı. İddiaya göre sitenin müteahhiti yanında kalfa olarak çalışan Ş. Ç. isimli adama iş karşılığı bir daire verdi. Dairede ikamet etmeye başladı. 2 sene boyunca Pendik'te bulunan sitede ikamet eden şahıs, hiç aidat ödemedi. Site yönetimi ise aidatı tahsil etmek için kanuni yollara başvurdu.

Mahkeme celbinin kalfa Ş. Ç'ye ulaştığında ise kızılca kıyamet koptu. Oğlunu da yanına alan Ş. Ç. sinirle gittiği müteahhitin ofisinde tartışma başladı. Kendisini mahkemeye veren miteahhit T. D. ile kalfa arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Site yönetimini yürüten müteahhit ve ofiste bulunan kardeşine kurşun yağdıran baba oğul, ardından ofise de taşla saldırdı. Olayın ardından baba oğul hızla olay yerinden ayrıldı.

Müteahhit ve Kardeşine Kurşun Yağdırdılar

Yaşanan olay güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Güvenlik kamerası görüntülerine göre, bir anda ofise gelen Ş. Ç. ile müteahhit tartışırken, oğlu B. Ç. ise yanında getirdiği silahı belinden çıkararak art arda tetiğe bastı. Bacaklarından yaralanan ağabey kardeş, kanlar içinde yerde kaldı.