İstanbul'da hangi yollar kapalı olacak 8 Mayıs 2022?

İstanbul Valiliği tarafından yapılan duyuruda, 8 Mayıs Pazar günü İstanbul'da bazı yolların kapatılacağı açıklandı. İşte o yollar ve alternatif güzergahlar.
İstanbul'da hangi yollar kapalı olacak 8 Mayıs 2022?

İstanbul'da Pazar günü yapılacak olan Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamaları kapsamındaki eğlenceler nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklama ile 8 Mayıs 2022 Pazar günü trafiğe kapatılacak yolların listesi açıklandı.

Açıklamaya göre, Yenikapı Miting Alanı'nda 8 Mayıs Pazar günü yapılacak Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamaları sebebiyle saat 11.00'den itibaren bazı yolların trafiğe kapatılacağı duyuruldu.

İstanbul'da hangi yollar kapatılacak 8 Mayıs Pazar?

İstanbul Valiliği tarafından yapılan duyuru doğrultusunda İstanbul'da geçici süreliğine trafiğe kapatılacak olan yollar şu şekilde sıralanıyor:

- Namık Kemal Caddesi ve bu caddeye çıkan cadde ve sokaklar.

Bu güzergahı kullanacak olan vatandaşların saat 8 Mayıs Pazar saat 11.00 itibariyle Vatan Caddesi, Millet Caddesi, Balat Sahili ve Atatürk Bulvarı güzergahlarını kullanması öneriliyor.

Trabzonspor'un Yenikapı Miting Alanı'nda yapılacak şampiyonluk kutlamaları nedeniyle Namık Kemal Caddesi ve ona bağlı olan sokak ve caddeler kutlamalar sona erene kadar trafiğe kapatılacak. İstanbul'daki diğer cadde, sokak ve yollarda ise herhangi bir kapatma olmayacak.

Emlak365.com