İstanbul'da Motokuryeler Çalışıyor Mu? Yemek Sepeti, Getir, Trendyol, Hepsiburada Paket Servis Çalışacak Mı 19 Mart?

İstanbul'da meydana gelen kar yağışı nedeniyle İstanbul Valiliği tarafından motokuryelere yönelik yeni kararlar alındı. İstanbul'da motokuryeler çalışıyor mu, paket servisi var mı?
İstanbul'da Motokuryeler Çalışıyor Mu? Yemek Sepeti, Getir, Trendyol, Hepsiburada Paket Servis Çalışacak Mı 19 Mart?

İstanbul'da etkisini gösteren yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul Valiliği'nden peş peşe açıklamalar geldi. Günlük hayatı felç eden kar yağışı ve soğuk nedeniyle Valilik tarafından çeşitli önlemler alındı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak motokuryeler ile ilgili alınan yeni kararları duyurdu. Peki, İstanbul'da kuryeler, paket servis 19 Mart'ta çalışıyor mu?

19 MART KURYELER, PAKET SERVİS ÇALIŞIYOR MU? TRENDYOL, HEPSİBURADA, YEMEK SEPETİ, GETİR KURYE

Dün akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle İstanbul Valiliği tarafından can ve mal kaybının korunabilmesi adına bir dizi önlem alındı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 18 Mart'ta 18.00 - 24.00 saatleri arasında zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmamasını önerirken, kentte motosiklet ve moto kurye yasağının da başladığını açıkladı.

Vali Yerlikaya, olumsuz hava şartları nedeniyle sürücülerin can ve mal kaybı yaşamaması adına motosiklet ve moto kuryelerin ikinci bir karara kadar trafiğe çıkmasını yasakladı.

İstanbul'da Motokuryeler Çalışıyor Mu? Yemek Sepeti, Getir, Trendyol, Hepsiburada Paket Servis Çalışacak Mı 19 Mart?İstanbul Valisi'nin açıklamaları doğrultusunda moto kuryeler bugün teslimat yapmak için trafiğe çıkamayacak. Moto kuryeler ve motosikletler için uygulanan yasak, Valilik tarafından alınacak ikinci bir karara kadar devam edecek.

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle vatandaşların zorunlu haller dışında sokağa çıkmamasını ve kendi araçlarını kullanmamalarını söyleyerek toplu taşıma araçları tercih etmelerini istedi.