İstanbul'da yeni vapur seferlerinin fiyat tarifesi belli oldu!

İstanbul’da bir süredir merak merak edilen yeni vapur hatlarında uygulanacak fiyat tarifesi belirlendi. İşte uygulanacak olan güncel fiyat tarifesi...
İstanbul'da yeni vapur seferlerinin fiyat tarifesi belli oldu!

İstanbullulara hizmet verecek olan yeni vapur hatlarının belirlenmesi büyük bir heyecan yaratmıştı. Bu vapur hatlarında hangi ücret tarifesinin uygulanacağı ise merak ediliyordu. Bugün yapılan UKOME toplantısında bu merak tamamen sona erdirildi. Yapılan toplantıda UKOME uygulanacak fiyat tarifesini belirleyerek açıkladı.

İSTANBUL’A YENİ VAPUR HATLARI

UKOME’nin Ekim ayında yaptığı toplantılarda yeni vapur hatlarının kurulması kararlaştırılmıştı. Buna göre Kadıköy – Kasımpaşa – Fener – Sütlüce – Eyüp, Beşiktaş – Kabataş – Karaköy – Kasımpaşa – Sütlüce – Eyüp, Avcılar – Bakırköy – Kadıköy, Avcılar – Bostancı, Maltepe – Büyükada – Heybeliada – Kınalıada, Çengelköy – Kabataş, Bostancı – Caddebostan – Moda – Kadıköy – Kabataş hatları kurulmuştu ama fiyat tarifeleri belirlenmemişti. Bugün yapılan UKOME toplantısında fiyat tarifeleri de belirlendi.

YENİ VAPUR HATLARININ FİYAT TARİFESİ BELİRLENDİ

Kadıköy – Kasımpaşa – Fener – Sütlüce – Eyüp, Beşiktaş – Kabataş – Karaköy – Kasımpaşa – Sütlüce – Eyüp hatları için 11,50 TL fiyat belirlendi. Avcılar – Bakırköy – Kadıköy hattı için ise 28,74 TL’lik fiyat tarifesi açıklaması yapıldı.

Avcılar – Bostancı hattının ücret tarifesinin 31,85 TL olarak belirlendiği açıklanırken Maltepe – Büyükada – Heybeliada – Kınalıada hattının fiyat tarifesi 21,90 TL olarak belirlendi. Çengelköy – Kabataş hattını kullananlar kişi başı 9,47 TL ödeyecekler. Bostancı – Caddebostan – Moda – Kadıköy – Kabataş hattı ise 11,50 TL olarak açıklandı.

İstanbul’da toplu ulaşıma deniz ulaşımının da katılması böylelikle sağlanmış oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülecek olan yeni vapur seferlerinin çok büyük talep görmesi bekleniyor. Bu vapur seferleri ile bazı merkezler arasındaki ulaşım kolaylaşmış oldu. Sefer saatleri ve daha fazla bilgi ise kamuoyuna İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklanıyor ve açıklanmaya da devam edilecek.