İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'den Grup Toplantısında Son Dakika Lütfü Türkkan Açıklaması!

İYİ Parti Grup Toplantısı kapsamında kürsüde konuşma yapan Meral Akşener, şehit yakınına küfreden Lütfü Türkkan hakkında beklenen açıklamayı yaptı, Meral Akşener ne dedi, Türkkan ihraç edilecek mi?
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'den Grup Toplantısında Son Dakika Lütfü Türkkan Açıklaması!

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ın şehit yakınına küfür etmesi üzerine Meral Akşener ilk kez meclis kürsüsünden açıklama yaptı. Sessiz kalmakla eleştirilen Meral Akşener Türkkan'ın hislerine yenik düştüğünü belirterek yaşanan olayı ise provokasyon olarak nitelendirdi.

Dün kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son derece sert bir şekilde eleştirdiği İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan hakkında ilk kez konuşan İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Erdoğan'ı eleştirerek kamu bankasına olan borcun açıklanamasınını kanunları çiğnemesi olarak nitelendirdi.

MERAL AKŞENER SON DAKİKA LÜTFİ TÜRKKAN AÇIKLAMASI: MERAL AKŞENER NE DEDİ?

İktidarın bir süredir sürekli olarak Lütfü Türkkan üzerinden kendilerine saldırdıklarını belirten Meral Akşener "İktidar haklı olarak buradan bizim üzerimize geliyor. Karşı rakibinizin bir milletvekili hata yaptı. Normaldir, buradan bize saldıracaklar. Evet, Lütfü bey bir hata yaptı. Karşısındaki genel başkanına, hem de kadın olan kadın başkanına ağza alınmayacak hakaretler eden ahlaksız bir adam da olsa içgüdülerine hakim olması gerekirdi.

Siyasi içgüdülerini kullanarak duruma hakim olması gerekirdi ama maalesef olamadı ve hislerine yenik düştü. Elbette bu hatayı mazur görecek değiliz. Ancak benim asıl dikkatimi çeken bu olay nedeniyle başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere Ak partililerin gönüllerindeki şehit ve şehit yakını ile kadın hassasiyetini keşfetmeleri oldu. Hatta bu grubun başındaki zat hafıza kaybı yaşayacak ki kendi eli ile rafa kaldırdı İstanbul sözleşmesini gündeme getirdi, hatta kantarın topuzunu kaçırdı, kanunları çiğneyerek Lütfü beyin kredi borcunu açıkladı" diyerek Lütfü Türkkan'ın yaptığını hata olduğunu belirterek hislerine yenik düştüğünü söyledi.