İYİ Parti'de istifa! Aşık Mahzuni Şerif'in oğlu Emrah Mahzuni istifa etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı karşısında altılı masadan çekilen Meral Akşener'in ardından İYİ Parti'de bir gelişme daha yaşandı.
İYİ Parti'de istifa! Aşık Mahzuni Şerif'in oğlu Emrah Mahzuni istifa etti

Altılı masadan ayrılmasıyla gündeme gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı karşısında masadan kaldırıldıklarını dile getirmiş ve Cumhurbaşkanlığı adaylığı için halkın Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı istediğini dile getirmişti. Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı göreve çağıran Akşener ret yanıtı almıştı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı karşısında altılı masadan çekilen Meral Akşener'in ardından İYİ Parti'de bir gelişme daha yaşandı. 3 ay önce  İYİ Parti'ye üye olan Aşık Mahzuni Şerif'in oğlu Emrah Mahzuni, "Olayların gerçek yüzünü ve kendi kimliğime ve dünya görüşüme uygun olmadığı kanaatiyle 3 ay gibi çok kısa bir zamanda istifa ettim, dostlarımın bilgisine" açıklamasını yaparak parti üyeliğini sonlandırdığını açıkladı. 

ÜYELİKLER SONLANDIRILIYOR!

Geçtiğimiz günlerde 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi için 5 parti liderinin de Kemal Kılıçdaroğlu'nun adını vermesinin ardından Meral Akşener masadan kalkmış ve altılı masa beşli masaya düşmüştü. Meral Akşener Cumhurbaşkanı adayı olarak Mansur Yavaş veya Ekrem İmamoğlu'nun aday gösterilmesi durumunda gurur yapmadan masaya geri döneceğini de belirtirken İYİ Parti tarafında bir yeni gelişme daha yaşandı. 

İYİ Parti'de istifa! Aşık Mahzuni Şerif'in oğlu Emrah Mahzuni istifa etti

Yaşanan bu gelişmenin ardından birçok İYİ Parti üyesi üyeliğini sonlandırırken o isimlerden birisi de Aşık Mahzuni Şerif'in oğlu Emrah Mahzuni oldu. İYİ Parti üyeliğini 3 ayın sonunda sonlandırdığını belirten Mahzuni sosyal medya paylaşımında "Sevgili dostlar ülkemizin karanlığa doğru gittiği şu dönemlerde, bir umutla Partinin ve çok hatırlı bir dostun ısrarı üzerine İYİ Parti'ye davet edilmiştim, ancak olayların gerçek yüzünü ve kendi kimliğime ve dünya görüşüme uygun olmadığı kanaatiyle 3 ay gibi çok kısa bir zamanda istifa ettim, dostlarımın bilgisine..." ifadelerini kullandı.