İzmir Büyükşehir Belediyesi en az ilköğretim mezunu 442 personel alımı yapacak! KPSS şartı yok…

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZFAŞ, personel alımı yapacağını duyurdu. Kontenjan ve şartlarla ilgili detaylar da belli olurken, İZFAŞ 442 personel alımı gerçekleştirecek. En az ilköğretim mezunu adaylar başvuruda bulunabilecek.
İzmir Büyükşehir Belediyesi en az ilköğretim mezunu 442 personel alımı yapacak! KPSS şartı yok…

Bakanlıklar, bakanlıklara bağlı vakıflar, kurum ve kuruluşlar, bu kuruluşlara bağlı merkez ve taşra teşkilatları, belediyeler ve belediyelere bağlı kuruluşlara kamu personeli alımları devam ediyor. Değişen kontenjanlarda ve değişen şartlarda gerçekleştirilen personel alımlarına bu kez de bir yenisi İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden eklendi. İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri TİC. A.Ş (İZFAŞ) bünyesinde personel eksikliğini gidermek ve kadroları güçlendirmek adına personel alımı yapacak. 442 personel alımında, en az ilköğretim mezunu adaylar başvuruda bulunabilecek. İZFAŞ personel alımlarında aranan şartlar ve kontenjan bilgileri neler? İşte detaylar…

HANGİ KADROLARA KAÇ KİŞİ ALINACAK?

İZFAŞ bünyesinde 442 personel alımı gerçekleştirilecek. Personel eksikliğinin giderilmesi ve kadroların güçlendirilmesi adına gerçekleştirilecek olan alımlarda aranan şartlar da belli oldu. En az ilköğretim mezunu alımlarının yapılacağı ilanda hangi alanlarda ve kadrolarda personel alınacağı da belli oldu. Buna göre İBB İZFAŞ bünyesinde yapılacak olan personel alım bilgileri şöyle:

  • 250 İEF Temizlik personeli,

  • 90 İEF Gişe personeli (Bilet satış elemanı Gişe/Banko),

  • 45 İEF Etkinlik elemanı (Halkla ilişkiler ve organizasyon hizmet elemanı),

  • 4 İEF Fotoğrafçı,

  • 10 şoför,

  • 15 Bilgi işlem personeli,

  • 28 Danışma personeli (Büro işçisi).

ÇALIŞMA DÖNEMİ HANGİ TARİHLERİ KAPSIYOR?

İzmir Büyükşehir Belediyesi en az ilköğretim mezunu 442 personel alımı yapacak! KPSS şartı yok…

İZFAŞ bünyesinde gerçekleştirilecek olan 442 personel alımları geçici süreli olarak yapılacak. Alımlara başvuruda bulunacak olan adaylar geçici süreli çalışma şeklinde görev alacak ve bu kapsamda adayların çalışma süresi de 26 Ağustos 2022 tarihinde başlayıp, 16 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek. Personel alımları en az ilköğretim mezunları arasından yapılacak ve bununla birlikte adaylarda genel şartlar da aranacak. Bazı kadrolar için B sınıfı ehliyet şartı da bulunuyor.

BAŞVURU TARİHLERİ VE BAŞVURU NOKTASI

İBB İZFAŞ personel alımları için başvurular 9 Ağustos 2022 tarihinde başlayacak ve başvurular 15 Ağustos 2022 tarihine kadar devam edecek. Başvuruda bulunacak olan adayların aranan genel şartları karşılaması gerekiyor ve başvurular sadece [email protected] adresine mail olarak bir sayfalık özgeçmiş bilgileri ile birlikte gönderilecek.