Kabine Toplantısı Bugün Ne Zaman, Saat Kaçta, Masada Hangi Konular Var, 2022 Emekli İkramiyesi Açıklanır Mı?

12 Nisan 2022 tarihli kabine toplantısı için beklenen kritik saat açıklandı. Kabinede bugün masada emeklilere bayram ikramiyesi 2022 zammı, Ukrayna Rusya savaşı ve gıda fiyatları gibi konular var!
Kabine Toplantısı Bugün Ne Zaman, Saat Kaçta, Masada Hangi Konular Var, 2022 Emekli İkramiyesi Açıklanır Mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan kabine toplantısı için beklenen kritik saat açıklandı. Nisan ayının 2. kabine toplantısı bugün yani 12 Nisan 2022 Salı günü yapılacak. Kabine toplantısı kapsamında birbirinden önemli kritik konular masaya yatırılacak, önemli açıklamalar yapılacak.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde yapılacak olan toplantıda ekonomi yine bir numaralı gündem maddesi olarak takip edilmeye devam edilirken aynı zamanda dış politika ve korona virüs yasaklarının tamamen kaldırılıp kaldırılmayacağı konusunda yapılacak olan açıklamalarda yakından takip edilecek. Peki, kabine toplantısı bugün saat kaçta, ne zaman?

KABİNE TOPLANTISI BUGÜN NE ZAMAN, KABİNE SAAT KAÇTA TOPLANACAK?

Kritik kabine toplantısı için beklenen açıklama geldi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Ofisi tarafından yapılan açıklama ile kabine toplantısının bugün yani 12 Nisan 2022 Salı günü yapılacağı ilan edildi. Yapılan açıklama ile kabine toplantısının saati ise 16:00 olarak ilan edildi. Normalde kabine toplantıları 15:00 itibari ile başlıyordu. Bugün toplantı 1 saat gecikmeli olarak başlayacak.

Kabine Toplantısı Bugün Ne Zaman, Saat Kaçta, Masada Hangi Konular Var, 2022 Emekli İkramiyesi Açıklanır Mı?

KABİNE GÜNDEMİNDE NE VAR?

Kabine toplantısında bugün birbirinden kritik konuların ele alınması bekleniyor. Toplantıda öncelikli konu Rusya - Ukrayna savaşı olarak öne çıkarken yükselen enflasyon rakamları ve ekonomi de yine kabinede masaya yatırılacak. Tavan fiyat uygulaması, emeklilere bayram ikramiyesi zammı, Doğu Akdeniz'de yaşanan son gelişmeler ve gıda fiyatlarında manipülasyon da kabinde bakanların sunum yapacağı konular arasında yer alıyor.

Tüm koronavirüs yasaklarının kaldırılması konusunun ise bayramdan sonraki kabinede ele alınacağı belirtildi.

Emlak365.com