Kabine toplantısı ne zaman Ağustos 2024? Cumhurbaşkanlığı kabinesi toplantı kararları ve konuları

Cumhurbaşkanlığı kabinesi Ağustos ayının ilk toplantısı için bugün bir araya gelecek. Peki, Ağustos kabine toplantısı ne zaman, bugün saat kaçta toplanacak, masadaki konular ve gündemi ne işte hepsi...
Kabine toplantısı ne zaman Ağustos 2024? Cumhurbaşkanlığı kabinesi toplantı kararları ve konuları

Kabine toplantısı ne zaman Ağustos 2024? Cumhurbaşkanlığı kabinesi toplantı kararları ve konuları - Milyonlarca kişiyi etkileyecek çok önemli kararların alındığı kabine toplantıları yapılmaya devam ederken Ağustos ayının ilk kabine toplantısı için beklenen tarih ve saat açıklandı. Cumhurbaşkanlığı kabinesi bugün yapılacak olan toplantı ile bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık edeceği kabine toplantısı her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Beştepe'de bir araya gelecek. Yapılacak olan toplantı İsrail ile yaşanan gerginlik nedeniyle belki de son dönemin en önemli kabine toplantılarından biri olarak tüm Türkiye tarafından yakından takip edilecek. İnstagram hakkında da bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bir açıklama yapılabileceği belirtiliyor.

AĞUSTOS KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, CUMHURBAŞKANLIĞI KABİNESİ BUGÜN SAAT KAÇTA TOPLANACAK?

Yaklaşık 3 haftalık aranın ardından Cumhurbaşkanlığı kabinesinin bugün toplanacağı duyuruldu. Kabine toplantısı için kesin saat henüz açıklanmazken toplantının her zaman olduğu gibi 15:00 ya da 16:00 itibariyle başlaması bekleniyor. Toplantının saat kaçta sona ereceği konusunda ise bir açıklama yapılmadı. Ancak toplantı gündeminin yoğun ve konuların çok önemli olması nedeniyle toplantının uzayabileceği belirtildi.

CUMHURBAŞKANLIĞI KABİNESİ KONULARI NELER, BUGÜN KABİNEDE HANGİ KONULAR GÜNDEM MADDELERİ KONUŞULACAK?

Kabine toplantısında bugün en önemli gündem maddesi hiç şüphesiz Ortadoğu'da yükselen risk olacak Haniye'nin öldürülmesi, İsrail ve İran arasında artan gerilim ve yeni savaş tehditleri masaya yatırılacak. Türkiye'nin izleyeceği politika belirlenecek. Ankara'da gerçekleştirilen esir takası, Rusya - Ukrayna savaşında Türkiye'nin diplomatik rolü, Türkiye'nin sınır dışı operasyonları, hem sınırlarımız dışında hem de içinde terörle mücadele, enflasyon ve ekonomik gelişmeler, kayıt dışı ekonomiyle mücadele ve instagrama getirilen yasak gibi önemli konuların kabinede gündeme gelmesi bekleniyor. Kabinede alınan kararlar ise Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ulusa sesleniş konuşması ile duyurulacak.

Genel Yayın Yönetmeni