Kabine toplantısı ne zaman, bugün kabine toplantısı var mı?

Kabine toplantısında görüşülen konular kapsamında toplantı tarihi merakla bekleniyor. Kabine toplantısının tarihi haziran ayının son günleri ile beraber merak konusu olurken bugün için araştırmalar da başladı.
Kabine toplantısı ne zaman, bugün kabine toplantısı var mı?

Kamuoyunu ilgilendiren önemli kararların alındığı Bakanlar Kurulu Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, her ay iki kez bir araya geliyor. Kabine toplantılarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlık ederken haziran ayının son günlerinde Kabine toplantısı tarihi yeniden merak konusu oldu.

Kabine Toplantısı düzenli olarak gerçekleşirken iki haftada bir düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı son olarak 4 Haziran tarihinde yapıldı. Kabine toplantısının ardından görüşülen gündem maddeleri ile alınan kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan kamuoyuna duyururken kararları bekleyen vatandaşlar ''Bu hafta Kabine Toplantısı var mı? 24 Haziran Kabine toplantısı yapılacak mı?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, BUGÜN VAR MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Kabine Toplantısına ilişkin bayram sonrası araştırmaları başladı. Toplantıda ülke gündeminin yanı sıra dünya gündemi de değerlendiriliyor. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, son olarak 4 Haziran tarihinde bir araya gelirken bayram tatili ardından Kabinenin yoğun gündemle toplanması bekleniyor.

kabine-toplantisi-ne-zaman-bugun-kabine-toplantisi-var-mi.jpg

24 Haziran Pazartesi günü toplanması beklenen Kabine'den henüz resmi açıklama gelmedi. Kabine Toplantısı gündeminde 9. Yargı Paketi, Gazze'de son durum, emekli ve memur maaşlarının yer alması tahmin edilirken asgari ücret zammının da görüşülmesi milyonlar tarafından bekleniyor.