Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi konular görüşülecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilecek olan Kabine Toplantısı'nın ne zaman, saat kaçta düzenleneceği merak konusu oldu.
Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi konular görüşülecek?

İki haftada bir düzenlenen Kabine Toplantısı hakkında yeni tarih ve saat belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında bir araya gelen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin ne zaman toplanacağı, bu görüşme esnasında hangi konulara değineceği merak edilenler arasında yer aldı. Durum bu şekilde iken toplantıya dair detaylar öğrenilmeye başlandı.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Beştepe'de düzenlenecek olan Kabine Toplantısı bugün gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ne liderlik edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu süreç içerisinde görüşülen konuları değerlendirerek alınan kararlara imzasını atacak. Toplantının hemen ardından ise merak ile bekleyen vatandaşlar için bir basın toplantısı düzenlenmesi planlanıyor.

KABİNE TOPLANTISI SAAT KAÇTA?

Bugün yapılacağı öğrenilen kabine toplantısının henüz saat kaçta düzenleneceği konusunda bilgi verilmese de daha önce yapılan toplantılara bakıldığı zaman akşam saat 17.00 sularında toplantının başlamasının beklendiği ifade edildi.

KABİNE TOPLANTISINDA HANGİ KONULAR GÖRÜŞÜLECEK?

Türkiye'nin gündemini etkileyecek olan kararların verildiği bu toplantı için en çok merak edilenler arasında hangi konuların görüşüleceği olmuştu. Bu konu hakkında da yapılan açıklamalara göre son dönemde en çok merak edilenler arasında yer alan öğrencilere vergisiz telefon, ev hanımlarına emeklilik, evlilik kredisi, taşerona kadro hakkında görüşmelerin yapılacağı öğrenildi.

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren bu konuların yanı sıra Orta Vadeli Program ile ekonomi hakkında da gelişmelerin takip edileceği ifade edilirken Erdoğan'ın Soçi ziyareti, Tahıl Koridoru ve Rusya-Ukrayna savaşındaki son gelişmeler konuları ile de dünya genelinde dış siyaset hakkında da tüm detayların öğrenileceği ifade edildi.