Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak?

6 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan kabine toplantısının saat kaçta gerçekleştirileceği ve hangi konuların görüşüleceği merak edildi.
Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak?

Bu haftanın ilk gününde Kabine toplantısının ne zaman gerçekleştirileceği ve hangi konuların görüşüleceği gibi konular da merak konusu haline geldi. Gerçekleşen depremin ardından görüşülecek olan konuların olduğunun bilinmesinin ardından önümüzdeki süreçte de seçim hakkında da tarihin görüşüleceği tahmin edildi. 

KABİNE TOPLANTISINDA HANGİ KONULAR GÖRÜŞÜLECEK? 

Bu hafta gerçekleştirilecek olan kabine toplantısında özellikle de altılı masa tarafından alınan karar ile birlikte İYİ Partinin masadan ayrılmasının gündeme geleceği merak edilmişti. Bunun yanı sıra da Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan Kabine toplantısında görüşülecek olan başlıca konular şu şekilde verildi; 

Son dönemde en çok gündemde yer alan konulardan biri olan fahiş kıralar olmuştu. Konu hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da yapılan açıklama ile birlikte bir sene içerisinde konut ihtiyacının çözüleceği konusunda açıklama yapılmasının ardından Pazartesi günü gerçekleşecek olan kabine toplantısında görüşüleceği öğrenildi. 

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen altılı masa toplantısının ardından İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener tarafından yapılan açıklama ile birlikte altılı masanın dağıldığı öğrenilmişti. Bu konunun gündeme gelmesinin ardından seçimin 14 Mayıs tarihinde de yapılması konusu hakkında da görüşmelerin yapılacağı gündeme gelmişti. 

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILACAK? 

Konu hakkında yapılan açıklamalara göre 6 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan Kabine toplantısının öğlen 15.00 sularında gerçekleştirileceği tahmin edilenler arasında yer aldı. Bununla birlikte gerçekleştirilecek olan Kabine toplantısı ile birlikte toplantının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulunacak.