Karabük Halkı İmamoğlu İçin Birbirini Ezdi

Anadolu turuna çıkan ve 15'ten fazla ilde bir takım ziyaretlerde bulunacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bugünkü durağı Karabük oldu. Vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan İmamoğlu ile fotoğraf çektirmek isteyenler adeta birbirlerini ezdi.
Karabük Halkı İmamoğlu İçin Birbirini Ezdi

Türkiye tam manasıyla seçim havasını hissetmeye başladı. Hem iktidar hem de muhalefetin artık tek gündemi yaklaşan seçimler. Her ne kadar Millet İttifakının adayı henüz netleşmese de CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Anadolu turuna başladı. Ekrem İmamoğlu bugünkü durağı Karabük'te halkın sevgi gösterileriyle karşılandı. 

Ekrem İmamoğlu'nun cumhurbaşkanlığı için adaylığı her zaman gündemi meşgul etti. Her ne kadar şuan adaylığı açıklanmasa da CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı sıfatıyla Anadolu turuna başladı. İmamoğlu'nun Karabük ziyareti tam bir miting havasında geçti. Vatandaşlar İmamoğlu'na yoğun ilgi gösterirken, kimileri bir fotoğraf çekinebilmek adına adeta birbirlerini ezdi.

Karabük'te İmamoğlu'na Sevgi Seli

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Anadolu turuna çıktı. 15 ilden fazla noktayı kapsayan turda İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına destek verilen bazı projelerin açılışlarını yapacak. İBB Karabük'te de bazı tesis ve yapıların inşasına destek oldu. Ekrem İmamoğlu bu yapıların açılış törenlerinde bulunacak.

İmamoğlu'nun şehre geldiğini duyan vatandaşlar onu karşılamak için büyük bir kalabalık oluşturdu. Vatandaşların büyük ilgisiyle birlikte şehre giren İmamoğlu, burada bir konuşma yapmayı da ihmal etmedi.

Ziyaret Mitinge Dönüştü

Vatandaşların ilgisi karşısında kendisi dahi şaşıran Ekrem İmamoğlu, bir konuşma yaparak Karabük halkına teşekkür etti. Vatandaşların ilgisini hakkında açılan davalara bağlayan Ekrem İmamoğlu, "Yapılan hukuksuzluğa karşı müthiş bir vatandaş tepkisi oluştu. Vermiş olduğumuz şeref mücadelesi sadece benim değil milletimizin şeref mücadelesidir. Kesinlikle milletimiz adına bir demokrasi mücadelesi veriyoruz." dedi.

"Vatandaşlarımızın vicdanı bu kötülükleri kabul etmiyor. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde hiç bir zaman böyle bir durumla karşılaşılmadı. Zehirli ve kötü bir üslubu siyasetin merkezine yerleştirdiler." diyen Ekrem İmamoğlu, hem kendisine karşı yapılanların haksızlık ve hukuksuzluk olduğunu söyledi hem de iktidarın siyaset anlayışını eleştirdi. 

Fotoğraf İçin Adeta İzdiham Yaşandı

Vatandaşlar Ekrem İmamoğlu ile bir kare olsun fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Korumalar kalabalığın kontrolünü zaman zaman kaybetti. Ekrem İmamoğlu'na ulaşmaya çalışan vatandaşlar, kelimenin tam manasıyla birbirlerini ezdi. Zaman zaman korumalar ile vatandaşlar arasında gerginlikler de yaşandı.