Kılıçdaroğlu'ndan Yeni Sığınmacı Açıklaması: Netim, Gidecekler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yeni bir sığınmacı açıklaması yaptı. Kılıçdaroğlu ayrıca 2011 yılından bu yana sığınmacılar ile ilgili söylediklerinin videosunu paylaştı.
Kılıçdaroğlu'ndan Yeni Sığınmacı Açıklaması: Netim, Gidecekler

Siyasiler arasında sığınmacı tartışmaları devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından sığınmacılara ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Kaçaklar ve sığınmacılar konusunda net olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, sığınmacıların gideceklerini, bu konunun suçlularının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Avrupa ülkeleri olduğunu belirtti. Muhalefete muhalefet olmayacaklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, muhataplarının çok net olduğunu fa ifade etti. Ayrıca Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından bir video yayımladı. Yayımladığı videoda kendisinin 2011 yılından bu zamana kadar sığınmacılara ilişkin yaptığı açıklamalara tarih tarih yer verildi.

Kılıçdaroğlu'ndan Yeni Sığınmacı Açıklaması: Netim, Gidecekler

SÜLEYMAN SOYLU SIĞINMACILARA İLİŞKİN KILIÇDAROĞLU'NA SESLENMİŞTİ
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, daha önce yaptığı paylaşımda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenmiş ve 2018'den beri göç sorununa ilişkin açıklamalarını da paylaşmıştı. Soylu o paylaşımında: “Elçilerin ve HDPKK’nın yed-i emini Kılıçdaroğlu; ‘Türkiye AB’nin göçmen deposu değildir’ dediğimiz için bize ‘Günaydın’ demiş. Asıl sana ‘Günaydın’. Biz bunu yıllardan beri söylüyoruz, biz bunu derken; ‘PYD Terör Örgütü değildir’ diyordun. Sizin dediklerinizi yazsak makina yanar” ifadelerine yer vermişti. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenmiş ve televizyonda 2011'den beri bulunan belgeler ile sığınmacı meselesini tartışmaya davet etmişti.

Kılıçdaroğlu'ndan Yeni Sığınmacı Açıklaması: Netim, Gidecekler

ERDOĞAN'DAN DA KILIÇDAROĞLU'NA YANIT GELMİŞTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalar yaparak Kılıçdaroğlu'na seslenmiş ve hepsini tekrar göndereceklerini söylemelerine ithafen bunları yapamayacağını, bunları yapmaya güçlerinin yetmeyeceğini dile getirmişti.

Emlak365.com