Kızılırmak'ta Bulunan Esrarengiz Araç Herkesi Şaşkına Çevirdi

Görenleri şaşkına çeviren olay Sivas'ta yaşandı. Kızılırmak'a bir otomobil düştüğünü gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler aracı çıkardı ancak sahibi ortada yoktu. Ekiplerin araştırması neticesinde aracın sahibi tarafından nehre atıldığı ortaya çıktı.
Kızılırmak'ta Bulunan Esrarengiz Araç Herkesi Şaşkına Çevirdi

Sivas'ta yaşanan olay polis ekiplerini bile şaşkına çevirdi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne Kızılırmak nehrinde bir araç olduğuna dair ihbar geldi. İhbarı değerlendiren ekipler olay yerine giderek kazayla nehre düştüğü düşünülen aracı çıkardı ancak aracın sahibi ortada yoktu. Yapılan araştırma neticesinde aracın sahibi tarafından nehre atıldığı ortaya çıktı.

Sivas oldukça ilginç bir olaya sahne oldu. Kızılırmak nehri kıyısında gezen vatandaşlar beyaz bir aracın, yarısı suya batmış şekilde gördü. Durum çevredekiler tarafından hemen Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. Olay yerine intikal eden ekipler aracı sudan çıkardı ancak ilginç olay da tam bu anda başladı.

Suya Gömülmüş Aracın Sahibi Bulunamadı

Vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak nehirde bir araç olduğunu ihbar etmesi üzerine bir kaza yaşandığı düşünüldü. Yaşanan kazada sürücünün yaralanmış olabileceği ihtimali üzerinde duran ekipler, olay yerine aracı çıkarmak için polis ve AFAD ekipleriyle birlikte sağlık ekiplerini de yönlendirdi.

Ekipler derhal vatandaşların ihbarda bildirdiği olay yerine intikal etti. Ekipler gittiğinde gerçekten de yarısı suya gömülmüş bir araçla karşılaştı. Araç hemen sudan çıkarıldı. polis ve sağlık ekipleri sürücünün yaralı olabileceğini düşünerek hemen onu çıkarak istedi ancak aracın sahibi ortada yoktu.

Arabasını Nehre Kendi Atmış

Polis ekipleri aracın plakasından sahibine ulaşmak için bir çalışma başlattı. Bu ana kadar hala aracın kaza sonucu nehre düştüğü ve sahibinin de kendi imkanlarıyla araçtan çıktığı düşünülüyordu. Ancak gerçek kısa bir araştırma sonucunda ortaya çıktı. 

Aracın sahibi olduğu belirlenen 25 yaşındaki genç kaza geçirmemişti. Yakınlarına "Araba gölde, gelsin kim alıyorsa alsın." şeklinde bir mesaj attıktan sonra ortadan kaybolduğu anlaşıldı. Yakınlarının psikolojik sıkıntılar yaşadığını söylediği gence ulaşılamadı. 

Her ne kadar aracın sahibine ulaşılamamış olsa da yakınlarına attığı mesajdan aracını bilerek göle attığı sonucuna varıldı. Aracını nasıl ve neden suya attığı anlaşılamayan genci bulmak için çalışma başlatıldı.

Ayrıca polis ekipleri çevrede olayı gören kimsenin olup olmadığını da araştırıyor. Konuya ilişkin geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Psikolojik sıkıntıları bulunan gencin, yakınlarıyla araba hakkında bir sorun yaşadığı ve bu sebeple aracını nehre attığı düşünülüyor.