KOMEK başvuruları ne zaman, nasıl ve nereden başvuru yapılır? Genç Komek yaz okulu 2022

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOEK) başvuru süreci başlıyor Kayıt yaptırmak isteyen kişiler KOMEK başvuruları nereden nasıl yapılır araştırıyor. İşte KOMEK kayıt işlemleri.
KOMEK başvuruları ne zaman, nasıl ve nereden başvuru yapılır? Genç Komek yaz okulu 2022

Konya'da yaşayan 7-14 yaş arası çocuklar için hazırlanan Genç Komek yaz okulu bşvuruları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Genç Komek'e kayıt yaptırmak isteyen birçok kişi, arama motorlarında Komek kayıtları ne zaman, başladı mı, nasıl kayıt yaptırırım araştıyır. Haberimizin devamında Komek'e ilişkn detaylı bilgiyi bulabilirsiniz.

KOMEK kayıtları ne zaman, başladı mı?

Konya'da yaşayan çocuklar ve gençler için Genç Komek yaz okulu kayıtları 6 Haziran Pazartesi günü itibariyle başladı. Kayıt süreci 19 Haziran 2022 gününe kadar da devam edecek.

7-14 yaş arasındaki çocuklar ve gençlere yönelik düzenlenen eğitimler, kayıtların tamamlanmasıyla birlikte 4 Temmuz'da başlayacak ve 26 Ağustos'ta sona erecek. Öğrenciler, Konya'nın tüm ilçelerinde bulunan merkezlerde ya da internet üzerinden katılım sağlayabilecekler.

Komek kapsamındaki yüz yüze eğ-itimler 4 Temmuz Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün iki grup halinde yapılıyor. Sabah grubu 09.30 - 12.40, öğle grubu ise 14.00 - 17.00 saatleri arasında eğitimlerini gerçekleştiriyor.

16 yaş ve üzeri KOMEK yaz kursu kayırları ise 14-28 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılacak.

KOMEK kayıt başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Genç Komek yaz okulu kayıtları internet üzerinden yapılmaktadır. Başvuru yapmak isteyen kişiler BASVURU KONYA BEL TR adresi üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Genç KOMEK nedir?

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) 16 yaş ve üzeri yetişkinlere yönelik sanat ve meslek eğitimleri vermek üzere 2004 yılında kurulan bir eğitim kurumudur. İlk olarak Konya il merkezinde gerçekleşen kurslar ile faaliyetlerine başlamış, ardından tüm Konya'da yayılacak kadar kapsamını genişletmiştir.