Komşu kavgası faciaya dönüştü: Tartıştığı komşusunu 3. kattan adamı mahalleliler linç etmek istedi

Ankara’da akıllara zarar bir komşu kavgası yaşandı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle iki komşu arasında başlayan tartışma faciaya dönüştü.
Komşu kavgası faciaya dönüştü: Tartıştığı komşusunu 3. kattan adamı mahalleliler linç etmek istedi

Komşular arasında yaşanan anlaşmazlıklar her geçen gün artmaya devam ederken bunlardan biride Ankara’da yaşandı. Ankara’nın Sincan ilçesinde yaşanan olayda iki komşu arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma yaşandı.

Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşürken komşulardan biri diğerini sinirlerine hakim olamayarak 3. kattaki evinin balkonundan aşağıya attı. Kavga gürültüsüne dışarıya çıkan diğer mahalle sakinleri büyük şok yaşarken hemen yaralı şahsa ilk müdahale yapılarak sağlık ekiplerine haber verildi.

LİNÇ EDİLMEKTEN POLİS KURTARDI!

Olay yerine çok sayıda güvenlik görevlisi de sevk edilirken polis öfkeli kalabalığı yatıştırmakta zorlandı. Sağlık ekipleri balkondan atılan yaralı komşuya olay yerinde ilk müdahalesini yaparak hemen hastaneye kaldırırken yaralı komşunun hayati tehlikesi olup olmadığı konusunda bir açıklama gelmedi. 

Yaralı şahsın hastaneye sevk edilmesinin ardından diğer komşular ve mahalle sakinleri bir anda komşusunu iten diğer kişiye karşı saldırıya geçerek linç etmek istedi. Olay yerinde bulunan güvenlik güçleri öfkeli kalabalığı sakinleştirmekte zorlanırken saldırgan şahıs polis tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Yaşanan kavga ve sonrasında meydana gelen olaylar hakkında güvenlik güçleri tarafından soruşturma başlatıldı. 

Ankara'nın Sincan ilçesine bağlı olan Tandoğan Mahallesi Peçenek Caddesi üzerinde yer alan binada meydana gelen olay sonrasında güvenlik güçleri tekrar bir gerginlik yaşanmaması için tedbir alınırken savcılık tarafından başlatılan soruşturmanın sonuçları takip edilecek. Mahalleliler ise yaşanan olaya tepki göstererek şahsın tutuklanmasını talep etti.