Komşular Arasında Köpek Havlıyor Kavgası! Akrabalar Birbirine Girdi 2 Kişi Öldü, 7 Kişi Yaralandı

Şanlıurfa'da aynı zamanda akrabada olan komşu 2 aile arasında akşam saatlerinde köpek havlaması nedeni ile tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken 2 kişi hayatını kaybetti.
Komşular Arasında Köpek Havlıyor Kavgası! Akrabalar Birbirine Girdi 2 Kişi Öldü, 7 Kişi Yaralandı

Şanlıurfa'nın Ayrancı Mahallesinde dün akşam saatlerinde aynı zamanda akraba olan 2 komşu arasında yaşanan tartışma büyük bir faciaya dönüştü. Akşam saatlerinde ailenin sahibi olduğu köpeğin havlama sesi nedeni ile rahatsız olan komşunun şikayeti ile başlayan olaylar ne yazık ki kan dökülmesine neden oldu.

Köpeğin havlama sesi nedeni ile başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşürken diğer aile fertlerinin de kavgaya dahil olmasıyla beraber kavga silahlı çatışmaya döndü. Kavgada silahlardan çıkan kurşunlara hedef olan 15 yaşındaki bir çocuğun da aralarında yer aldığı 2 kişi hayatını kaybederken 7 kişi ise yaralandı.

ŞANLIURFA'DA SİLAHLI KAVGA: KOMŞU KAVGASINDA 2 KİŞİ ÖLDÜ, 7 KİŞİ YARALANDI!

Köpek havlaması nedeni ile 2 akraba komşu arasında başlayan tartışma beraberinde büyük bir faciayı da getirdi. Mahalle kısa sürede kavgaya müdahil olan diğer akrabalar nedeni ile savaş alanına dönerken kavgada tabanca ve tüfekler ile taraflar birbirine ateş açtı.

Yaşanan arbede çıkan kurşunların vücuduna isabet ettiği 15 yaşındaki bir çocuk ile 54 yaşındaki M.K. hayatını kaybederken 7 kişi ise yaralandı. Kavga ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen Jandarma ekipleri uzun süre kavgayı kontrol altına almak için çaba sarf ederken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başladı. Hayatını kaybeden kişilerin cenazeleri otopsi işlemi için adli tıpa kaldırılırken tarafların akraba ve komşu olmaları nedeni ile mahallede ve yaralıların tedavi altına alındığı hastanede geniş çaplı güvenlik önlemlerinin alındı.