Konya'da feci kaza! Yolcu otobüsü şarampole devrildi!

Konya’nın Ereğli ilçesinde bir yolcu otobüsünün devrildiği açıklandı. Gerçekleşen trafik kazası nedeniyle 15 kişinin yaralandığı açıklandı.
Konya'da feci kaza! Yolcu otobüsü şarampole devrildi!

Konya’nın Ereğli ilçesinde feci bir trafik kazası haberi geldi. Bu sabah saat 06:00 sıralarında Adana – Konya yolu üzerinde hareket halindeki bir yolcu otobüsünün Ereğli ilçesinde devrildiği bildirildi. Gerçekleşen trafik kazası neticesinde otobüs içerisinde bulunan yolcular çok büyük bir korku yaşadılar.

ŞANLIURFA’DAN BURSA GİDİYORDULAR

Şanlıurfa’dan Bursa’ya gitmekte olan yolcu otobüsü sürücüsünün kontrolünden çıkarak şarampole devrildi. Trafik kazasını gören vatandaşların ihbarları üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri gönderildi. Kazaya hemen müdahale eden ekipler zorlu bir çalışma içerisinde kaldılar. Devrilen yolcu otobüsü içerisinde bulunan yolcuların dışarıya çıkarılması için canla başla bir çalışma gerçekleştirildi.

15 YARALI HASTANEYE KALDIRILDILAR

Gerçekleşen trafik kazasında ilk belirlemelere göre yolcu otobüsü içerisinde 40 kişi bulunuyordu. Aralarında otobüs şoförü ile yedek şoför de dahil olmak üzere 15 kişinin yaralandığı açıklandı. Yaralılar otobüsten çıkarılarak ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Şans eseri kazada herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Yaralıların sağlık durumlarına dair ise herhangi bir açıklama henüz yapılmadı.

POLİS KAZA İÇİN SORUŞTURMA BAŞLATTI

Kaza sonrasında olay yerine intikal eden ve çalışmaları hızlı bir şekilde gerçekleştiren ekipler şarampole devrilen otobüsü olduğu yerden kaldırmak için çalışmalara devam ediyorlar. Kazanın nedeni otobüs şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi olarak gösterilse de polis olaya dair soruşturma başlattı. Kazanın neden olduğu hemen araştırılmaya başlanırken 15 yaralının tedavisi devam ediyor. Yaralılar arasında ağır yaralı olmaması ise çok büyük bir şans olarak değerlendirildi.