Koronavirüse veda toplantısı olacak! Bilim Kurulu toplantısı ne zaman, hangi gün yapılacak?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başkanlığında gerçekleşecek ve salgın ile ilgili çok önemli kararların alınacağı Bilim Kurulu toplantısı ne zaman, hangi gün merak ediliyor. Bakan Koca'dan açıklamalar
Koronavirüse veda toplantısı olacak! Bilim Kurulu toplantısı ne zaman, hangi gün yapılacak?

Son haftalarda tüm Türkiye'nin gözü kulağı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılacak yeni açıklamalara çevrildi. Koronavirüs salgınında yeni bir döneme geçilmesi ve vaka sayılarının hızla gerilemesinin ardından Bakan Koca, geçtiğimiz günlerde maske konusunda yeni kararlar alınacağını ve önümüzdeki Bilim Kurulu toplantısının ' en önemli ' toplantılardan biri olacağını ifade etmişti.

Bilim Kurulu toplantısı ne zaman yapılacak, Nisan ayı Bilim Kurulu ne zaman toplanacak?

Yeni haftaya başlanırken en çok merak edilen konulardan biri Bilim Kurulu toplantısının ne zaman yapılacağı oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada bu toplantının salgın sürecindeki en önemli toplantılardan biri olacağını açıklaması üzerine vatandaşlar da büyük bir beklenti oluştu.

Bakan Koca, '' Maske ile ilgili alınacak kararlar olacak. Okullardaki maske kullanımı dahil ele alınacak '' diyerek salgının bitiş sinyallerini verdi.

Tüm Türkiye'nin çıkacak kararları merakla beklediği Bilim Kurulu toplantısı için henüz net bir tarih verilmedi. Ancak bu hafta içerisinde yapılması bekleniyor. Sağlık Bakanı tarafından toplantı tarihi açıklandığında haberimizi güncelleyeceğiz.

'' En kötü günlerimiz geride kaldı ''

Bakan Koca, daha önce yaptığı açıklamada salgının artık geride kaldığını, önümüzdeki dönemde gücümüzü daha da artırarak hastalığın defedileceğini söylemişti. Koca, geçtiğimiz yaz ' Maskeli son yazımız olacak ' demiştim sözünü hatırlatarak, salgında en kötü günlerin geride kaldığını ve vatandaşların artık endişe etmemesi gerektiğini söylemişti.

Emlak365.com