KPSS Önlisans sınavına damga vuran Panik Atak sorusu! İşte merak edilen sorunun doğru yanıtı

KPSS önlisans 2022 sınavında öğrencilere panik atak geçirten panik atak sorusu sosyal medyada gündeme damga vurdu! İşte KPSS önlisans panik atak sorusu ve doğru yanıtı...
KPSS Önlisans sınavına damga vuran Panik Atak sorusu! İşte merak edilen sorunun doğru yanıtı

KPSS Önlisans sınavına damga vuran Panik Atak sorusu! İşte merak edilen sorunun doğru yanıtı... Milyonlarca adayın memur olma hayalleri ile girdiği KPSS 2022 önlisans sınavı sona erdi. Adaylar sınavda çıkan soruların yanıtlarını araştırmaya başlarken pek çok soruda zor olduğu gerekçesi ile eleştiri konusu oldu. 

Bu sorulardan biri de Panik Atak sorusu olarak öne çıktı. Sınavdan çıkan tüm adaylar "panik atak" sorusunu gereksiz bulurken asıl panik atağı ÖSYM tarafından sorulan sorular nedeniyle geçirdiklerini belirterek eleştirilerde bulundular. 

KPSS ORTAÖĞRETİM ÖNLİSANS 2022 SINAVI PANİK ATAK SORUSU NEDİR?

Adayların yoğun tepki göstermesine neden olan KPSS önlisans panik atak sorusu için henüz doğru yanıt açıklanmadı. Sorunun doğru yanıtının gelmesi ile beraber haberimiz güncellenecek olup ilk etapta sınavdan çıkan adaylar doktor şıkkının yer aldığı seçeneğin doğru olduğunu dile getiriyorlar.