Kripto paradaki düşüş bir gencin canına mal oldu: Tüm parasını kaybedince canına kıydı!

İstanbul Esenyurt'ta emlakçılıkla uğraşan 23 yaşındaki genç, kripto para borsasında tüm parasını kaybedince bunalıma girip intihar etti.
Kripto paradaki düşüş bir gencin canına mal oldu: Tüm parasını kaybedince canına kıydı!

Esenyurt'ta emlakçılık yapan 23 yaşındaki E.Ç, evini satarak tüm birikimini kripto para borsasına yatırdı. Ancak son günlerde yaşanan düşüş ile parası buhar olan E.Ç, bu kaybının ardından arkasında bir not bırakarak canına kıydı.

Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Esenyurt Örnek mahallesinde lüks bir sitede yaşayan E.Ç, iddiaya göre yaklaşık bir yıl önce, kendine ait evini satarak kripto borsasına yatırım yaptı. 600 bin liraya yakın birikimini kriptoya yatıran E.Ç, ilk dönemlerde oldukça para kazandı. Fakat borsadaki ani düşüş nedeniyle parasının büyük bir bölümünü kaybetti.

Parası buhar olunca bunalıma girdi

Günler geçtikçe 600 bin lirası sıfırlanan E.Ç, ailesiyle sorunlar yaşamaya başladı. Bunalıma giren 23 yaşındaki genç, akşam üzeri sosyal medya hesabından '' En büyük mezar insanın kalbine gömdükleridir '' paylaşımını yaparak intihar etti.

Kripto paradaki düşüş bir gencin canına mal oldu: Tüm parasını kaybedince canına kıydı!

Evde ölü bulundu

İhbar üzerine gencin evine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk incelemelerinde, baş bölgesine kurşun isabet eden E.Ç'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Lüks sitenin 2'nci katında meydana gelen olay sonrasında E.Ç'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Öte yandan mahalle sakinlerinden biri, E.Ç'nin kripto paradan dolayı parasını kaybettiğini, zarar edince ailesiyle problemler yaşadığını ve silahla kendini vurduğunu ifade etti.

Kripto para piyasası daha önce de birçok kişinin canına mal olmuştu.

Emlak365.com