Kulislerde Tansu Çiller'in Yeni Parti Kurma Konusunda Kararını Verdiği Konuşuluyor

Merkez bir sağ parti kuracağı iddiaları ile gündeme gelen Tansu Çiller şimdi de parti kurup kurmayacağı konusunda kararını verdiği yönündeki iddialar ile gündeme geldi.
Kulislerde Tansu Çiller'in Yeni Parti Kurma Konusunda Kararını Verdiği Konuşuluyor

Eski başbakan Tansu Çiller, merkez bir sağ parti kurması konusunda hazırlıklara başladığı iddiaları ve milletimi özledim açıklaması ile gündem yaratmıştı. Tansu Çiller'in parti kurması konusunda karar verdiği iddiaları kulislerde konuşulmaya başlandı. Hazır değilim bunu istiyorum açıklaması yapan Çiller, siyasete dönme sinyali vermişti.

TANSU ÇİLLER PARTİ KURMA KONUSUNDA KARARINI VERDİ İDDİALARI

Tansu Çiller'in merkez bir sağ parti kurma hazırlığında olduğu iddialarına bir yenisi daha eklendi. İddialara göre Çiller, parti kurma girişimini bir süreliğine askıya aldı. Halk TV'den İsmail Saymaz, konuya ilişkin bir yazı kaleme aldı. Saymaz yazısında, Eski Başbakan, DYP Lideri Tansu Çiller'in geçtiğimiz aylarda parti kurma girişimi için görüşmeler yaptığını hatırlatarak edindiği bilgiler doğrultusunda halkta yeterli karşılık bulamayacağını düşünerek parti kurma girişimini askıya aldığını ifade etti.

Kulislerde Tansu Çiller'in Yeni Parti Kurma Konusunda Kararını Verdiği Konuşuluyor

Tansu Çiller'in parti kurma hazırlıklarını yürüttüğü bilinen Ömer Bilgin de bir süredir telefonlara cevap vermediği yine İsmail Saymaz tarafından dile getirildi.

BEN MİLLETİMİ ÖZLEDİM DEMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda katıldığı bir televizyon kanalında konuşan Tansu Çiller açıklamasında, milleti özlediğini, kim ne kadar isterse o kadarını alacağını, bunun kendisinin borcu olduğunu, üstünde bir vebal olduğunu fakat henüz jarar vermediğini, kararı ne olursa olsun bunun koltuk için değil ikbal için olacağını dile getirmişti. Çiller'in bu açıklamasının ardından 'Tansu Çiller siyasete geri mi dönüyor?' sorusu gündemde yer edinmişti.

Emlak365.com