Maaşı ve primi oldukça yüksek! Firmalar kariyer hedefi olan Gayrimenkul Değerleme Uzmanı arıyorlar

Türkiye İş Kurumu üzerinden gerekli başvuru özelliklerine sahip adaylar arasından Gayrimenkul Değerleme Uzmanı alımı yapılacağı ilan edildi. Lise mezunu olup kariyer hedefleyen adaylar bu iş size göre
Maaşı ve primi oldukça yüksek! Firmalar kariyer hedefi olan Gayrimenkul Değerleme Uzmanı arıyorlar

Emlak365.com - İŞKUR üzerinden yayımlanan emlak sektörü iş ilanlarından bir tanesi de Gayrimenkul Değerleme Uzmanı pozisyonudur. Bu pozisyonda çok sayıda personel alımı yapacak olan firmalar yaz öncesind de ilanlara çıktılar.

GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANI ALIMI YAPACAKLAR

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı pozisyonunda çalışacak olan adayların sağlamaları gereken özellikler var. İstenilen en önemli özellik ise sektöre hakim olunması,fiyat takibinin yapılması ve kuvvetli iletişim gücüne sahip olunması.

Birçok firma deneyimli personel arıyor ancak kariyer hedefi olan işe ilgi duyan adaylar çok sayıda firma tarafından yetiştirilmek üzere istihdam ediliyor.

Firmalar ayrıca emlak ofisleri dışında eksper olarak yetiştirilmek üzere personel alımları da yapıyorlar. Gayrimenkullerin değerlerinin takip edilmesi, piyasanın çok yakından takibi kısa vadeli değişimler ve sektörde etkin olma hedefi taşıyanlar bu alanlarda istihdam ediliyorlar.

İŞKUR ÜZERİNDEN İLANLAR YAYIMLANDI

Emlak sektörü adına İŞKUR üzerinden 3 ayrı kadroda personel alımları yapılıyor. Emlak Danışmanı, Komisyoncu ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı alanlarında personel alım ilanları bulunuyor. Ramazan bayramı öncesinde iş ilanları sayısı yenilenirken firmaların açıkladığı güncel duyurusu sayıları şöyle.

Emlak Ve Emlak Yönetimi Meslek Elemanı/Emlak Danışmanı kadrosu için İŞKUR üzerinden yayımlanan iş ilanı sayısı: 86

Emlakçı/Emlak Komisyoncusu kadrosu için İŞKUR üzerinden yayımlanan iş ilanı sayısı: 41

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı kadrosu için İŞKUR üzerinden yayımlanan iş ilanı sayısı: 4

İLANLARA BAŞVURUNUZU HEMEN YAPIN

İŞKUR web sitesinde erişim sağladığınızda anasayfada Açık İşler sekmesi yer alıyor. Bu sekmeye tıklayın burada meslek yazan yere hangi kadroda çalışmak istiyorsanız onun adını yazın. Diğer alanlar boş kalacak şekilde ara butonuna basın. Bu sayede tüm ülke geneli iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.