Maden suyunu böyle tüketenler dikkat! Meğer besin değeri yok oluyormuş

Maden suyu severlerin dikkatine. Eğer maden suyunu böyle tüketiyorsanız tüm besin değerinin uçup gitmesine sebep oluyorsunuz.
Maden suyunu böyle tüketenler dikkat! Meğer besin değeri yok oluyormuş

Maden suyunu böyle tüketenler dikkat! Meğer besin değeri yok oluyormuş: Maden suyu severlerin dikkatine. Sizde böyle tüketiyorsanız meğer besin değerini tamamen yok ediyormuş. Peki maden suyu nasıl tüketilir? Yanlış tüketim şekli nedir?

Maden suyu sağlıklı içecekler arasında yer almaktadır. Uzmanlar tarafından asitlik diğer zararlı içecekler yerine maden suyunun tüketilmesini öneriyor. Fakat maden suyunun yanlış tüketilmesi söz konusu içeceğin besin değerini yok ediyor. Maden suyu yer altı sularından çıkarılmaktadır. Kaynaktan doldurularak elde ediliyor. Bu nedenle vücuda birçok faydası bulunmakta. Sindirim sorunlarına ya da midede oluşan diğer hastalıklara birebirdir. Peki maden suyunun faydaları neler?

 

MADEN SUYUNUN FAYDALARI

Maden suyu saf kaynaktan elde edildiği için birçok hastalığa iyi gelmektedir. Örneğin kabızlık problemlerine iyi gelmekte ve kabızlığı düzenli kullanım ile iyileştirmektedir. Bunların yanında günümüzün en çok korkulan rahatsızlıklarından olan kalp problemlerine karşı da koruma sağlamaktır.

İdrar yolu enfeksiyonlarına karşı da kullanılmaktadır. Spor yapan kişilere de uzmanlar tarafından maden suyu önerilmektedir. Peki tüm bu faydalarından yararlanmak için maden suyunu nasıl tüketmek gerekiyor?

MADEN SUYUNUN DOĞRU TÜKETİM ŞEKLİ

Maden suyunu tüketirken uzmanların kesinlikle yapmayın dediği nokta şu;

Maden suyunu açtığınızda bir bardağa dökerek içmeniz söz konusu içeceğin içerisinde bulunan tüm faydaları uçup gidiyor. Bu nedenle maden suyu tüketilirken kesinlikle kendi cam şişesinde içmek gerekmektedir. Çünkü içeceğin bardağa konması köpürmesine sebep oluyor ve içerisinde bulunan gazın (Co2) uçmasına sebep oluyor. Bu ise maden suyunun içerisinde bulunan tüm besin değerinin kaybolmasına sebep oluyor.