Madonna Kaliforniya Hidden Hills'te bulunan malikanesini satışa çıkardı! Değeri 26 milyon dolar

Dünyaca ünlü isim Madonna, Kaliforniya Hidden Hills'te sahip olduğu ultra lüks malikanesini 26 milyon dolara satışa çıkardı.
Madonna Kaliforniya Hidden Hills'te bulunan malikanesini satışa çıkardı! Değeri 26 milyon dolar

Emlak365.com - Dünyanın en çok konuşulan Popstar'ı Madonna emlak haberleri ile gündeme geldi. Daha önce yapmış olduğu bazı gayrimenkulleri elinden çıkarmaya hazırlanan dünyaca ünlü yıldız özellikle Kaliforniya Hidden Hills'te sahip olduğu malikanesi ile basında yer aldı. Kaliforniya Hidden Hills'te yıllar önce almış olduğu ultra lüks malikaneyi satacağını açıklayan Madonna evi için 26 milyon dolar değer biçtiğini duyudu.

MADONNA GAYRİMENKULLERİNİ SATIYOR TEK EVİ 26 MİLYON DOLAR

Kaliforniya Hidden Hills'te bulunan ultra lüks malikanesi için satış ilanı yayımlayan Pop Müziğin yaşayan Kraliçesi, bu evi birkaç sene önce kendisi gibi ünlü bir isimden almıştı. The Weekend'den o dönem 19 milyon dolara evi alan ünlü isim kısa süre sonra evi satacağını açıkladı. Oldukça büyük bir arazide yer alan ultra lüks özellikleri ile dikkat çeken malikanenin kısa sürede satılması bekleniyor.

ÖZELLİKLER SAY SAY BİTMİYOR

Madonna'nın satışa çıkardığı malikanesi yaklaşık 12 bin metrekare ve üç dönümlük arazi içerisinde kurulu. Madonna'nın küçük sarayının içerisinde ise sadece 7 tane yatak odası bulunuyor. Özel olarak dizayn edilen malikane içerisinde ayrıca 1 adet sinema ve çeşitli etkinlik oyun alanları bulunuyor. Malikane içerisinde özel olarak dizayn edilmiş çalışma odaları ile misafirler için farklı tarzlarda odalar da var.

ÜNLÜLERİN TERCİHLERİ BÖLGE

Madonna'nın malikanesini satışa çıkardığı Kaliforniya Hidden Hills Bölgesi Kylie Jenner, Kim Kardashian ve Justin Bieber gibi dünyaca ünlü isimlerin yaşadıkları bir bölge olarak biliniyor.