Malatya'da Feci Kaza: 2'si Bebek 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Malatya'da meydana gelen feci kazada şarampole devrilen hafif ticari araçta bulunan 2'si bebek 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.
Malatya'da Feci Kaza: 2'si Bebek 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Sabah 05.30 saatlerinde Kale ilçesi Malatya Elazığ kara yolunda feci bir kaza meydana geldi. Elazığ yönüne giden ve Ş.E yönetimindeki hafif ticari araç, kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Çevreden kazayı görenlerin ihbarda bulunması üzerine kaza yerine sağlık ekipleri geldi. Gelen ekipler, Ş.E ile oğlu E.E ve kızı Z.T'nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Araçta bulunan sürücünün eşi G.E ve bacanağı E.T ile onun eşi M.T de yaralandı.

YARALILAR ARAÇTAN ÇIKARILDI

Çevrede bulunan kişilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sıkıştıkları arabadan itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı ve olay yerinde bulunan ambulanslar ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 2'si bebek hayatını kaybeden 3 kişinin cansız bedenleri, kaza yerinde yapılan incelemelerin tamamlanmasının ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Malatya'da meydana gelen 3 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Malatya'da Feci Kaza: 2'si Bebek 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Korkunç kazada 1 yaşındaki iki bebek ile 29 yaşındaki babalarını hayatını kaybetti. Olayda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile karşı şeride geçip takla atarak ters döndüğü iddia ediliyor. Araçta şoför ve 2 bebek de dahil olmak üzere toplamda 6 kişi bulunuyordu. Kazada yaralanan 3 kişinin tedavileri tamamlanmak üzere Turgut Özal Tıp Merkezi’ne götürüldüğü bilgisi verildi. Hayatını kaybedenlerin cesetleri de Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Emlak365.com