Maltepe Belediyesi hangi partiden, belediye başkanı kim? Rüşvet olayında gözaltı!

Maltepe Belediyesi'ne düzenlenen rüşvet operasyonunda 10'u kamu görevlisi toplam 18 kişi gözaltına alındı. Bu olaydan sonra Maltepe Belediyesi hangi partiden sorusu en çok merak edilen oldu.
Maltepe Belediyesi hangi partiden, belediye başkanı kim? Rüşvet olayında gözaltı!

İstanbul'da son bir haftada belediyelere ikinci rüşvet operasyonu haberin geldi. Maltepe Belediyesi için başlatılan rüşvet operasyonu kapsamında, belediyede aralarında üst düzey yönetimden isimlerinde olduğu 10 kamu görevlisi olmak üzere toplam 18 kişi gözaltına alındı. İddialara göre, Maltepe Belediyesi'nde görev yapmakta olan bazı eski belediye başkanlarının da bulunduğu 18 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan kişilerin, Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları ve Özel Kalem Müdürü olduğu iddia edildi. Şüphelilerin adreslerinde yapılan arama çalışmaları kapsamında bu kişiler ' Örgütlü olarak Rüşvet Almak, Vermek, Aracılık Etmek ve Resmi Belgede Sahtecilik ' suçları sebebiyle emniyette sorguya alındı. Öte yandan rüşvet detayının, kişilere rüşvet veren 4 kişinin itirafı ile ortaya çıktığı öğrenildi. Bu gelişmelerin ardından Maltepe Belediyesi hangi partiden, belediye başkanı kim gibi sorular merak edilmeye başlandı.

Maltepe Belediye Başkanı hangi partiden, belediye başkanı kim?

Rüşvet olayının patlak verdiği ve belediye başkan yardımcılarının gözaltına alındığı açıklanan olay sonrasında Maltepe Belediyesi'nin hangi partinin yönetiminde olduğu araştırılmaya başlandı.

Maltepe Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi yönetimindedir ve mevcut belediye başkanı Ali Kılıç'tır.

Maltepe Belediyesi hangi partiden, belediye başkanı kim? Rüşvet olayında gözaltı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç kimdir?

1964 yılında Tunceli'de doğan Ali Kılıç, Almanya'da eğitimini tamamladıktan sonra gazetecilik yapmaya başlamıştır. Cumhuriyet Halk Partisi'nde 1. Bölge Milletvekili Adayı, Parti Meclisi Üyesi, Merkez Yürütme Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Danışmanlığı görevlerini yapmıştır. 2014 Yerel Seçimlerinde Maltepe Belediye Başkanı olarak seçilmiştir.

Son seçimde de aday gösterilen Ali Kılıç, seçimi kazanarak Maltepe Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yapmaya devam etmektedir.

Emlak365.com