Mansur Yavaş Ankara'ya yerleşen depremzedeler için su aboneliğinde kolaylıklar sağlanacağını duyurdu

Türkiye'nin birçok ilinde yaşanan deprem felaketinden sonra depremzede vatandaşlar ülkenin birçok iline sığındı. Bu illerde evlere yerleşen vatandaşlar için bazı kolaylıklar sağlanmaya başlandı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Instagram hesabı üzerinden depremzedelere müjdeyi verdi.
Mansur Yavaş Ankara'ya yerleşen depremzedeler için su aboneliğinde kolaylıklar sağlanacağını duyurdu

Mansur Yavaş Ankara'ya yerleşen depremzedeler için su aboneliğinde kolaylıklar sağlanacağını duyurdu: Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Ankara'da evlere yerleşen vatandaşlar için su aboneliklerinde bazı kolaylıkların sağlanacağını duyurdu. Yavaş Instagram hesabı üzerinden duyurduğu habere göre Ankara'ya yerleşen depremzede vatandaşların su aboneliklerinde güvence bedeli ve açma bedelinin alınmayacağını açıkladı. Ayrıca DASK istenmeyecek. Su temini 10 metreküpe kadar 1 TL'den sunulacak. 

Türkiye'de 10 ili etkisi altına alan Kahramanmaraş merkezli depremden dolayı birçok vatandaş diğer ülkenin çeşitli şehirlerine sığındı. Bu şehirlerde evlere yerleşen depremzede vatandaşlar için ise bazı kolaylıklar sağlanmaya başladı. Bu kolaylıklar her şekilde olduğu gibi Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş tarafından açıklanan bilgilere göre su aboneliğinde de yapıldı. Bu habere göre Ankara'ya yerleşen depremzede vatandaşlar için su aboneliğinde bazı kolaylıklar gerçekleştirildi. Bu kolaylıkları Mansur Yavaş Instagram hesabı üzerinden paylaştı. Peki bu kolaylıklar neler? İşte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından paylaşılan gönderi.

SU ABONELİĞİNDE KOLAYLIK SAĞLANACAK

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Ankara'da evlere yerleşen depremzede vatandaşlar için su aboneliğinde kolaylıklar sağlanacağı duyuruldu. Bu kolaylıklardan ilki su aboneliğinde güvence bedelinin alınmayacağı ve bunun yayında açma bedelinin de istenmeyeceği oldu. Ayrıca DASK'ta istenmeyecek. Su temini 10metreküpe kadar 1 TL'den sunulacaktır. Abone işlemleri sadece kimlik ve ikametgah bilgi ve belgeleri ile yapılacaktır. İşte Mansur Yavaş'ın paylaşımı..

Mansur Yavaş Ankara'ya yerleşen depremzedeler için su aboneliğinde kolaylıklar sağlanacağını duyurdu