Mansur Yavaş için çağrıda bulunmuştu! Ümit Özdağ Yavaş'a hayal kırıklığı yaratıyorsun dedi

Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanı adaylığı için daha önce de çağrıda bulunduğu Mansur Yavaş'a tepki gösterdi.
Mansur Yavaş için çağrıda bulunmuştu! Ümit Özdağ Yavaş'a hayal kırıklığı yaratıyorsun dedi

Daha önce de yaptığı açıklamalarda Cumhurbaşkanı adaylığı için aday olması durumunda Mansur Yavaş'ı destekleyeceğini açıklayan Ümit Özdağ, Meral Akşener tarafından da gerçekleştirilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yaptığı çağrının ardından gelen yanıta tepki gösterdi. 

MANSUR YAVAŞ YANIT VERMİŞTİ! 

Altılı masanın İYİ Parti tarafından yapılan açıklamanın ardından dağıldığı bilgisinin gelmesinin hemen ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından iki belediye başkanını göreve çağırdığı şeklinde açıklamalar geldi. Bu açıklamaların ardından Mansur Yavaş tarafından “Bugüne kadar yaptığımız açıklamalarda Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nun iradesi dışında hareket etmeyeceğimizi belirtmiştik. Aynı çizgideyiz. Temennimiz, Millet İttifakı'nın tüm paydaşlarıyla yoluna devam etmesidir.” şeklinde açıklamalarda bulunuldu. 

ÜMİT ÖZDAĞ TEPKİ GÖSTERDİ 

Yapılan bu açıklamaların ardından Ümit Özdağ daha önce kendisinin de çağrıda bulunduğu Mansur Yavaş'a "Ne yazık ki Mansur Bey, halkın bu talebini bile göstermesini beklemeden Kemal Kılıçdaroğlu'na bağlılığını bir kez daha ifade etti. Bu durumda Zafer Partisi olarak dün gerçekleştirmiş olduğumuz daveti geri çekiyoruz. Mansur Bey size duyulan sevgiye ve güvene bu şekilde ihanet etmeye hakkınız yok. Siz Türk gençliğinin umutlarına sırtınızı döndünüz. Gerçekten büyük bir hayal kırıklığı yaratıyorsunuz, keşke böyle yapmasaydınız." şeklindeki açıklamaları ile tepkilerini dile getirdi. 

Mansur Yavaş tarafından ise konu hakkında yapılan bu açıklamalara herhangi bir yanıt henüz gelmedi.