Mardin'de minibüs şarampole devrildi, 6 ölü!

Mardin’de bir servis minibüsünün devrilmesi sonucunda feci bir trafik kazası meydana geldi. İlk belirlemelere göre kaza sonucunda 6 kişi hayatını kaybetti.
Mardin'de minibüs şarampole devrildi, 6 ölü!

Mardin’de çok feci bir trafik kazası meydana geldi. Midyat – Ömerli kara yolunda ilerleyen bir servis minibüsü sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine şarampole yuvarlandı. Gerçekleşen trafik kazası sonrasında o sırada bölgede bulunan vatandaşlar tarafından yetkili birimlere ihbar edildi.

6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ!

Alınan ihbarları değerlendiren sağlık ve emniyet ekipleri kaza yerine intikal ettiler. Sağlık ekipleri kazaya hemen müdahale ederek vatandaşları araç içerisinden çıkardılar. Sağlık ekiplerinin ilk belirlemelerine göre kaza nedeniyle 6 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Minibüsün içerisinde olan 5 kişi ise yaralı olarak dışarıya çıkarıldılar. Sağlık ekipleri yaralıların ilk müdahalesini olay yerinde yaparken ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere sevkleri gerçekleştirildi. Yaralı vatandaşların tedavilerine hastanede başlandığı ve tedavi süreçlerinin devam ettiği belirtildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI!

Kazanın nedeni ise emniyet birimleri tarafından araştırılmaya başlandı. Kazanın jandarma bölgesinde meydana gelmesinden dolayı soruşturma jandarma tarafından yürütülüyor. Kazanın neden olduğuna dair başlatılan soruşturmanın ardından gerekli görülmesi halinde adli soruşturma safhasına geçilecek.

Mardin’de gerçekleşen feci trafik kazası kentte şok etkisi yarattı. Kazanın detayları Mardin Valiliği tarafından da incelemeye alındı. Kaza ile alakalı emniyet raporlarının belli olmasının ardından resmi süreç ilerletilecek.

KİMLİKLER AÇIKLANMADI!

Kazada hayatını kaybeden vatandaşların kimliklerine dair henüz herhangi bir açıklama yapılmadı. Şarampole devrilen minibüsün ne servisi olduğuna dair de yetkili birimlerden kamuoyuna bir bilgi verilmedi. Yaralı vatandaşların tedavileri devam ederken yakınlarına haber verildiği belirtildi.