MasterChef Türkiye'nin 2020 sezonu ile çıkış yakalayan Barbaros Yoloğlu, yeni paylaşımı ile olay oldu! Survivor'a mı katılıyorsun?

Tv8 ekranlarının fenomen yarışma programlarından birisi olan MasterChef Türkiye, birçok yarışmacısının büyük bir üne kavuşmasını sağladı. Yarışmadan sonra şansı dönen isimlerden birisi de Barbaros Yoloğlu oldu. Yoloğlu, Instagram hesabından yaptığı son paylaşım ile herkesi şaşkına çevirdi.
MasterChef Türkiye'nin 2020 sezonu ile çıkış yakalayan Barbaros Yoloğlu, yeni paylaşımı ile olay oldu! Survivor'a mı katılıyorsun?

İrem Kanan koordinatörlüğünde geliştirilen MasterChef Türkiye yarışması, ilk olarak 2011 yılında Show TV ekranları aracılığı ile izleyicinin karşısına çıktı. O dönemde Erol Kaynar, Batuhan Piatti ve Murat Bozok jüriliğinde ekranlara gelen yarışma programı büyük bir prodüksiyona rağmen yalnızca bir sezon yayınlanabildi. Reyting kurbanı olan yarışma programı, İrem Kanan’ın yakın arkadaşı olan medya patronu Acun Ilıcalı’nın Tv8 kanalını satın alması ile birlikte ekran macerasına geri döndü.

2018 yılından bu yana Tv8 ekranları aracılığı ile izleyicilerin evlerine konuk olan MasterChef Türkiye yarışması, Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya jüriliğinde yeni yarışmacılarını belirlemeye devam ediyor. Bu sene 4’üncü sezonu ile ekranlara gelen yarışma programı, şu sıralar ana yarışmacı kadrosunun belirlenebilmesi için ikinci eleme turlarını tamamlamaya çalışıyor.

Yarışmanın yeni sezonu tüm hızı ile devam ederken, sevilen yarışmanın daha önceki sezonlarında yarışan isimler de sosyal medya kullanıcıları tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. Bu doğrultuda yapılan sosyal medya aramalarında sıklık ile sorgulanan isimlerden birisi de Barbaros Yoloğlu olarak karşımıza çıkıyor.

Yarışmaya katıldığı sene ile şimdiki görüntüsü arasında dağlar kadar fark olan Barbaros Yoloğlu, son paylaştığı fotoğraf ile herkesi şaşkına çevirdi. Yoloğlu’nun inanılmaz değişimi gözlerden kaçmadı.

2020 YILINDA İKİNCİ OLMUŞTU!

Barbaros Yoloğlu, 2020 yılında düzenlenen MasterChef yarışmasında finale kadar gelmiş ve finalde yakın arkadaşı Serhat Doğramacı’ya karşı kaybederek yarışmayı ikinci olarak tamamlamıştı.

DEĞİŞİMİ ŞAŞIRTTI!

MasterChef Türkiye'nin 2020 sezonu ile çıkış yakalayan Barbaros Yoloğlu, yeni paylaşımı ile olay oldu! Survivor'a mı katılıyorsun?

Yarışma sırasında uzun saçlı olan Barbaros Yoloğlu, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile herkesi şaşırttı. Yoloğlu, kestirdiği saçları ve verdiği kilolar ile bütün övgüleri aldı. Yoloğlu, bu değişimin 100 günlük bir serüvenin ürünü olduğunu belirtti.

“SURVİVOR’A MI KATILIYORSUN?”

Eski görüntüsünden eser kalmayan Barbaros Yoloğlu, verdiği kilolar ve yaptığı kaslar ile sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekmeyi başardı. Bir takipçisi “Survivor’a mı katılıyorsun be kardeşim?” yorumunda bulunarak, Yoloğlu’nun kaslı vücudunu övdü.