MasterChef'te şok hata ortaya çıktı! O yarışmacı hazır ürün kullandı, jüri üyeleri itiraf edilmeseydi fark etmeyecekti!

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, yeni bölümleri ile izleyicisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Ana yarışmacı kadrosunu şekillendiren fenomen yarışma programı, bu kez büyük bir hata ile gündeme geldi.
MasterChef'te şok hata ortaya çıktı! O yarışmacı hazır ürün kullandı, jüri üyeleri itiraf edilmeseydi fark etmeyecekti!

2018 yılından bu yana Tv8 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı ilk günden bu güne kadar izleyicilerin yakın takibinde bulunan MasterChef Türkiye isimli fenomen yarışma programı, bu sene de 1 Temmuz tarihinden itibaren yeni bölümleri ile TV macerasını başlattı.

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüriliğinde düzenlenen MasterChef Türkiye, geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümlerinde yarışmanın ilk 18’ine girecek olan ana yarışmacıları belirlemeye başladı. Üzerlerinde kendi adlarının yazılı olduğu önlükleri almak için kıyasıya bir rekabet içerisinde olan yarışmacı adayları, birbirlerinin önüne geçerek jüri üyelerine kendilerini ve tabaklarını beğendirebilmek adına bütün yeteneklerini ortaya koydu.

Yarışmanın henüz başında olunmasına rağmen birçok izleyici tarafından favori olarak gösterilen ve geçtiğimiz sene de yarışmaya katılan ancak ikinci turda elenen Melih isimli yarışmacı, bu sene adından söz ettiren başlıca yarışmacılardan birisi oldu.

Geçtiğimiz gün yayınlanan yeni bölümde avokado meyvesi ile mükemmel bir tabak hazırlayan ve tüm jüri üyelerinden üstün övgüler alan ancak yaptığı bir hata nedeni ile tabağını bir üst tura geçiremeyen Melih, itirafı ile de gündeme oturmayı başardı. Melih’in itirafı hem jüri üyelerini hem de MasterChef izleyicisini şaşkına çevirdi.

BALIĞINI DÜŞÜRDÜ!

MasterChef'te şok hata ortaya çıktı! O yarışmacı hazır ürün kullandı, jüri üyeleri itiraf edilmeseydi fark etmeyecekti!

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni bölümde jüri üyeleri yarışmacı adaylarının avokado meyvesi ile yaratıcı bir tabak hazırlamalarını istedi. Meyveyi balık ile sunmak isteyen Melih, balığını tabağa alırken düşürdü.

SON 3 DAKİKA KALA HAZIRLADI!

Balığı tekrar kızartmaya başlayan Melih, sürenin bitmesine son 3 dakika kala çalışmalara başladı. Melih, çok kısa olan vaktine rağmen tabağını hazırlamayı ve jüri üyelerine sunmayı başardı.

İTİRAFI OLAY OLDU!

Jüri üyeleri Melih’e “bu kadar kısa sürede balığı nasıl kızarttın?” diye sordu. Melih ise “arkadaşımın kızgın yağını kullandım” dedi. Melih’in bu cevabı herkesi şaşırttı. “Biz bunu nasıl fark etmedik?” diyen jüri üyeleri, izleyicilerin kafasını karıştırdı.