Meghan Markle Prens Harry İle Evlenmeden Önce Los Angeles'te Oturduğu Evi Satışa Çıkardı!

İngiltere'nin veliaht prensi Harry ile yapmış olduğu evlilik ile tüm dünyada adını duyuran Meghan Markle Los Angeles'ta yaşadığı evini rekor fiyatla satışa çıkardı.
Meghan Markle Prens Harry İle Evlenmeden Önce Los Angeles'te Oturduğu Evi Satışa Çıkardı!

İngiltere'nin veliaht prensi Harry ile yapmış olduğu evlilik ile tüm dünyada adını duyuran Meghan Markle Los Angeles'ta yaşadığı evini rekor fiyatla satışa çıkardı. Detaylar haberimizde!

İngiltere kraliyet ailesi üyesi olduktan sonra büyük üne kavuşan Meghan Markle eski evini satışa çıkardı.



10 Milyon Liraya Eski Evini Satacak!



İngiltere Prensi Harry ile evlendikten sonra Sussex düşesi unvanını alan Meghan Markle evlilik öncesinde Los Angeles'ta yaşadığı evini satışa çıkardı.



Evini 1.8 milyon dolar gibi rekor bir fiyatla satışa sunan Markle'ın 10 milyon liralık fiyatın altındaki teklifleri kabul etmeyeceği iddia edildi.



Sussex Düşesi Meghan Markle ve Prens Harry Nerede Yaşıyor?



Prens Harryve Susssex Düşesi ilan edilen eşi Meghan Markle şu anda Frogmore Cottage 'da yer alan evlerinde yaşıyorlar.



Prens Harry ile evlenmeden önce oyunculuk yapan Meghan Markle Los Angeles'ta yaşıyordu. Burada oturduğu evi satışa çıkaran güzel oyuncunun evi tüm magazin basınında yer aldığı için oldukça fazla talep alacağı belirtiliyor.



Los Angeles'ın Hancock Park bölgesinde yer alan ev 4 oda ve 3 banyodan oluşurken bol güneş ve güzel manzarası ile büyük beğeni topluyor.



Evin özellikle de özel dekore edilen mutfağı dikkat çekerken Meghan Markle'ın yeni evinin de aynı tarz şekilde döşendiği belirtiliyor.



Emlak365.com