Meral Akşener Kalp Spazmı Nedeniyle Hastaneye Kaldırıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti genel merkezinde düzenlenen bir toplantı sırasında rahatsızlandı. Toplantının ardından hastaneye kaldırılan Akşener'in kalp spazmı ve ritim bozukluğu yaşadığı söyleniyor. Edinilen bilgiye göre Akşener'in sağlık durumu iyi.
Meral Akşener Kalp Spazmı Nedeniyle Hastaneye Kaldırıldı

Türkiye'nin önemli siyasetçilerinden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hastaneye kaldırıldı. Partisinin genel merkezinde düzenlenen toplantı sırasında kendini iyi hissetmediğini söyleyen Akşener, sabaha kadar kaldırıldığı hastanede müşahede altında tutulacak.

Türk siyasi tarihinin önemli kadın siyasetçilerinden biri olan Meral Akşener kalp spazmı ve ritim bozukluğu yaşadı. Parti genel merkezinden direkt olarak Çankaya'da bulunan Güven Hastanesine götürülen Akşener'in kontrolleri yapıldı. Akşener tedbir amaçlı geceyi hastanede geçirecek.

Meral Akşener Kalp Spazmı Geçirdi

Türkiye tam manasıyla seçim havasına girdi. Erken seçime neredeyse kesin gözüyle bakılırken, muhalefet kanadının oluşturduğu Millet İttifakı da çalışmaların hız verdi. 6'lı masanın en büyük ikinci partisi olan İYİ Parti de seçimi kazanmak için oldukça yoğun tempoda çalışıyor. 

Ankara'da siyaset gündemi oldukça hareketli. Bu hareketli gündem içinde siyasi parti başkanları da hemen hemen günün her saati yoğun bir mesai harcıyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de parti genel merkezinde düzenlenen bir toplantıya katıldı. Toplantı esnasında kendini iyi hissetmediğini söyleyen Akşener, toplantının hemen ardından derhal Çankaya'da bulunan Güven Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede gerekli kontrolleri yapılan Akşener'in küçük bir kalp spazmı geçirdiği ve ritim bozukluğu yaşadığı anlaşıldı. 

Meral Akşener'in Sağlık Durumu İyi

Geçirdiği kalp spazmı nedeniyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Lideri Meral Akşaner'in sağlık durumu hakkında kendisi veya hastane resmi açıklama yapılmadı. Ancak durumu haber alıp hastanenin önüne koşan muhabirlerin edindikleri bilgilere göre Akşener'in sağlık durumu iyi. 

Ritim bozukluğu yaşadığı için kendini kötü hisseden Meral Akşener'e herhangi bir cerrahi müdahale yapılmasına ihtiyaç duyulmadı. Akşener'in durumu ile ilgili tek açıklama İYİ Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Başdanışmanı Kürşad Zorlu tarafından yapıldı.

İYİ Partili Zorlu'nun resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Meral Akşener hafif bir çarpıntı şikayetiyle tedbir amaçlı hastaneye başvurmuş ve burada yapılan tüm tetkikler temiz çıkmıştır.

Geceyi Hastanede Geçirecek

Her ne kadar yapılan tüm tetkiklerde olumsuz bir duruma rastlanmasa da kalp ile alakalı yaşanan bir durum olduğundan Akşener geceyi hastanede geçirecek. Sabaha kadar durumu izlenecek olan Akşener'in yarın taburcu edilmesi bekleniyor.