MHP Lideri Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na Göndermeli Bayram Mesajı

Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayımlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da gönderme yaptı.
MHP Lideri Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na Göndermeli Bayram Mesajı

Ramazan Bayramı nedeniyle bayram mesajı yayımlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, mesajda birçok gündem konusuna değindi. Geçtiğimiz günlerde 'içimde biriktirdiğim büyük bir kavgam var' diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da gönderme yaptı. Bayramın önemine değinen Bahçeli, bayram kırgın gönülleri buluşturan küskünleri barıştıran bir barış vahasıdır diyerek Kılıçdaroğlu'na göndermede bulundu.

MHP Lideri Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na Göndermeli Bayram Mesajı

BAHÇELİ'DEN KILIÇDAROĞLU GÖNDERMESİ
Bahçeli barışa dikkat çeken bayram mesajında: "Kavgada gelecek arayanlara, kargaşaya umut bağlayanlara, karışıklığı ve karanlığı geçim kapısı görenlere en kalıcı mesaj, en tesirli mukavemet bayramın mana ve ruh enginliğidir. Çatık kaşların, asık yüzlerin, soğuk bakışların, sıkılı yumrukların bayramın sıcaklığıyla, bayram günlerinin esenlik ve erdemiyle tasfiye ve telafi edilmesi samimi dileğimdir. " diyerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na isim vermeden gönderme yaptı.

TÜRKİYE'YE HİÇKİMSE ENGEL OLAMAYACAK
Maruz kalınan zorlu meseleler karşısında bayramların ikramına ve manevi imkanlarına ihtiyaç duyulduğunu söyleyen Bahçeli, Türk milletine musallat olanların birlik ve beraberlik ile etkisiz hale getirireleceğini, husumet çıkarıp karalamak isteyenlere el ele gönül gönüle karşılık verileceğini, ülkenin iç barış ve huzur ortamının muhafaza edileceğini, Türkiye'ye hiç kimsenin engel olamayacağını belirtti.

MHP Lideri Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na Göndermeli Bayram Mesajı

Türk düşmanlarını savunup da Türk milletini incitip karalamak isteyenlerin unutulmayacağını vurgulayan Bahçeli, Covid-19 ile mücadelenin başarılı bir şekilde sürdürülmesinden ötürü bu bayramın ziyaret ile geçirileceğini, özlemi çekilen buluşmaların yeniden yapılacağını söyledi. Şehitleri anarak ve şehit aileleri başta olmak üzere Türk İslam aleminin bayramını tebrik ederek mesajını sonlandırdı.

Emlak365.com