MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na Kavga Yanıtı

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Vatanı satanlarla kavga edeceğiz' açıklamasına yanıt verdi.
MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na Kavga Yanıtı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün akşam iftarda gazeteciler ile bir araya geldi. Bugün de partisinin grup toplantısında konuştu. Gündemi değerlendiren Bahçeli'nin gündeminde Kemal Kılıçdaroğlu'nun “Vatanı satanlarla kavga edeceğiz. Ya bana katılın ya şimdi şu anda yolumdan çekilin” sözleri vardı.

SİYASETE GİRDİĞİ DÖNEMDEKİ KILIÇDAROĞLU ŞİMDİ YOK
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun okul arkadaşı olduğunu söyleyen Bahçeli, okuldan iki ayrı genel başkan çıktığını, birinin Kemal Kılıçdaroğlu diğerinin de Aydın Güven Gürkan olduğunu açıkladı. Kılıçdaroğlu'nun siyasete girdiği zamana değinen Bahçeli, ilk siyasete girdiği zaman meşhur Gandi'ye benzetilen bir üslubu olduğunu, hitabetinin de güzel olduğunu, 3 cümleyi tekrar tekrar kurmadığında çok net konuştuğunu söyleyerek Kılıçdaroğlu'nun siyasete girdiği dönemdeki gibi olmadığını vurguladı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na Kavga Yanıtı

KAVGALAŞMAYA HEVESLENMESİ DOĞRU DEĞİL
Kılıçdaroğlu'nun kavga açıklamasına da değinen Bahçeli: " Kemal KıIıçdaroğlu’nun bir helalleşmenin ötesine gidip kavgalaşmaya heveslenmesi doğru bir şey değildir. Bayramlaşmayı ve toplumlar arasında barışmayı tercih etmeli, çıkış yolu bu. Kavga geçmişte yapılmıştır. Nelerin yapıldığını yaşayanlardanız. Sosyal maliyeti çok olmuştur. Önemli sıkıntılar olmuştur, önemli aile dağılımları olmuştur, yuvalar yıkılmıştır, mağduriyetler, mahkumiyetler, şehitler olmuştur. Hayatını kaybeden insanlar olmuştur." dedi. Kavga ile adaylık olmayacağını söyleyen Devlet Bahçeli, Allah selamet versin diyerek kim ne olacaksa bizden uzak olsun, kavga ile adaylığa heveslenmesinler açıklamasında bulundu.

SEÇİM AÇIKLAMASI
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin zamanında yapılacağını açıklayan Bahçeli, seçim takvimini cebinde taşıdığını, her günün değerlendirmesinin yapıldığını, 19 Nisan itibariyle değerlendirmeler yaptıklarını dile getirdi.

Emlak365.com