Milli Savunma Bakanlığı'ndan bedelli askerlik açıklaması!

Milli Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Deniz Albay Aktürk tarafından bedelli askerlik hakkında açıklama geldi.
Milli Savunma Bakanlığı'ndan bedelli askerlik açıklaması!

Memur maaşlarına yapılan zamların ardından bedelli askerlik ücretlerine herhangi bir şekilde zam yapılıp yapılmayacağı merak konusu olmuştu. Yakın zamanda yapılan açıklamalarda Ocak ayında gelen zamla 104 bin 84 TL olan bedelli askerliğin Temmuz ayında memur maaşlarına yapılan zamların ardından yeniden güncellenip güncellenmeyeceği merak konusu olmuştu. Konu ile ilgili merak edilenlerin artmasının ardından ise gelen son dakika haberi ile birlikte bedelli askerliğin 122 bin 350 TL olacağı ifade edilmiş oldu.

MSB'DEN BEDELLİ ASKERLİK AÇIKLAMASI!

Konu hakkında merak edilenlerin artmasının ardından bugün Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklama geldi. Yapılan açıklamaların ardından bedelli askerlik hakkında detaylar de öğrenilmiş oldu. Milli Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Deniz Albay Zeki Aktürk tarafından bugün açıklama geldi. Merak edilenler hakkında sorulan sorulara yanıt veren Aktürk, "Memur aylık katsayı artışına göre belirlenen bedelli askerlik tutarı yasal sürecin tamamlanmasını müteakip kamuoyu ile paylaşılacaktır." şeklinde açıklamalarda bulundu.