Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren karar duyuruldu! O ülkede tamamen yasaklanacak

Fransa Başbakanı Borne tarafından yapılan son açıklama ile birlikte sigara ile mücadele için son dönemde sıklıkla kullanılan puffların yasaklanacağı öğrenildi.
Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren karar duyuruldu! O ülkede tamamen yasaklanacak

Dünya çapında son dönemde sigara içen vatandaşlar tarafından bir bakıma sigarayı bırakma amacı ile kullanılmaya başlanan pufflar hakkında o ülkeden yeni bir karar çıktı. Konu ile ilgili yapılan açıklamalar arasında Fransa Başbakanı Élisabeth Borne sigara ile yeni bir mücadele başlatılacağını açıkladı.

Bu mücadele kapsamında elektronik sigaraların da sigara ile mücadele kapsamında yasaklanmaya başlanacağı öğrenildi. Durum bu şekilde olunca da bu kararın alındığı ülkenin haricinde çıkacak olan karar sonucundan diğer ülkelerin de benzer kararların alıp olmayacağı merak konusu oldu.

FRANSA'DAN ELEKTRONİK SİGARA KARARI!

Bugün Fransa Başbakanı Élisabeth Borne tarafından yapılan açıklamalarda "Yakında sigarayla mücadele için, özellikle de gençlere kötü alışkanlıklar kazandıran meşhur 'puff'ların yasaklanmasını içeren yeni bir yasa tasarısı sunulacak" şeklinde ifadeler ile bu konuda çalışmaların başlayacağı öğrenildi. Çıkacak olan sonuçlara göre yasaklanması beklenen sigaraların ardından diğer ülkelerin de bu konuda aynı amaç ile adım atabileceği öğrenilmiş oldu.