Milyonlarca WhatsApp Kullanıcısını İlgilendiriyor! Artık Kapanmayacak

Milyonlarca kullanıcısı bulunan WhatsApp'e yeni bir özellik entegre edildi. Böylece kullanıcıların uzun süredir program yaşadığı konu çözülmüş oldu.
Milyonlarca WhatsApp Kullanıcısını İlgilendiriyor! Artık Kapanmayacak

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yenilikleriyle kullanıcılarının yüzünü güldürmeyi başarıyor. İlk başta sadece mesajlaşma aracı olarak kullanılan WhatsApp'ta artık sesli ve görüntülü arama, ses kaydı gönderme gibi birçok özellik entegre halde bulunuyor.

WhatsApp'ın kurtarıcı özelliklerinden biri olan ses kaydı sayesinde uzun süre mesaj yazma derdi sona eriyor ve aynı zamanda telefon karşısında beklemek zorunda da kalınmıyor. Ancak uygulamada, bir ses dosyası dinlerken uygulamada kalmak gerekiyordu. Yani ses kaydını dinlerken herhangi başka bir işlem yapılmıyordu ve sohbet penceresinden çıkıldığı an kayıt da kapanıyordu. Durumun farkına varan WhatsApp, kullanıcılarını çok sevindirecek bir güncelleme getirdi.

Milyonlarca WhatsApp Kullanıcısını İlgilendiriyor! Artık Kapanmayacak

SESLİ MESAJLAR ARKA PLANDA DA OYNATILACAK

Yakınlarından uzun sesli mesaj almaktan şikayetçi olanlar için WhatsApp'ta muhteşem bir güncelleme yapıldı. Yeni güncellemeyle birlikte artık ses kaydı arka planda oynatılabilecek ve konuşma penceresinde kalmanıza gerek olmayacak. WhatsApp'ın iOS işletim sistemine sahip cihazlara için yayınladığı güncellemeyle beraber iPhone kullanıcıları uygulamadan çıksalar dahi ses kayıtlarını dinlemeye devam edebilecekler.

Yeni güncellemeden faydalanabilmek için kullanıcıların telefonunda 22.4.756 sürümünün güncel olması gerekiyor. Daha önce masaüstü uygulaması için aktif olan bu özellik, artık iOS kullanıcıları için de aktif olacak.

Milyonlarca WhatsApp Kullanıcısını İlgilendiriyor! Artık Kapanmayacak

Ayrıca sesli mesajlara mesajı kaydederken duraklama ve devam edebilme özelliği de eklendi. Bu sayede sesli mesajınızı kaydederken bölünmeniz durumunda kaydı durdurarak daha sonra devam ettirebileceksiniz.

Uygulamaya daha önce de odak modu gelmişti. Sadece iPhone kullanıcıları için aktif olan bu özellik ile odak modu süresince yalnızca seçtiğiniz kişilerin size mesaj gönderebilmesine izin verebiliyorsunuz.