Minimal Yaşama Geçen Elon Musk, Evlerini 128 Milyon Dolara Sattı! 38 Metrekarelik Evde Kalıyor

Dünyanın en zengin isimlerinden biri olan Elon Musk, minimal yaşam tarzına geçiş yaptı. Musk, 7 evini 128 milyon dolara satarak, 38 metrekarelik evde yaşamaya başladı.
Minimal Yaşama Geçen Elon Musk, Evlerini 128 Milyon Dolara Sattı! 38 Metrekarelik Evde Kalıyor

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, 2020 yılında sahip olduğu tüm evlerini satacağını ve minimal yaşam tarzına geçiş yapacağını açıklamıştı. Ünlü milyarder bu sözleri söylediği günden bu yana elindeki gayrimenkulleri satıyor.

EVİNİ 128 MİLYON DOLARA SATTI

Ünlü milyarder Elon Musk, Los Angeles'ın en gözde mahallelerinden biri olan Bel Air'deki evleri de kapsaya gayrimenkullerini, tam 128 milyon dolara sattı. Daha önce yaklaşık 103 milyon dolara aldığı evleri 128 milyona satan Musk, bu satıştan 25 milyon dolar kâr elde etti.

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Musk'ın, minimal yaşama geçmek için sattığı evlerin arasında yıkılmaması şartıyla satın aldığı aktör Gene Wilder'ın eski evi de bulunuyor.

Elon Musk Bel Air'deki dört gayrimenkulünü, Los Angeles emlak geliştiricisi Ardie Tavangarian'a sattı. Evlerin yeni sahibi olan Tavangarian ise, Musk'ın mülklerini birleştirmeyi planladığını söyledi.

Elon Musk'ın Kuzey Kalifornia'daki Hillsborough'daki mülküne ise teknoloji şirketi işleten Kirill Evstratov talip oldu. Evstratov, Musk'ın evini 30 milyon dolar bedelle satın alırken, Çinli bir milyarder olan William Ding de Bel Air'deki bir malikaneye 29 milyon dolar ödedi.

ELON MUSK 38 METREKARELİK EVDE YAŞIYOR

Minimal Yaşama Geçen Elon Musk, Evlerini 128 Milyon Dolara Sattı! 38 Metrekarelik Evde Kalıyor

Pandemi ortaya çıktıktan hemen sonra elindeki tüm gayrimenkulleri satacağını söyleyen Elon Musk, sözünü tutarak evlerini bir bir satmaya başladı. 50 yaşındaki Musk, minimal bir yaşama geçerek SpaceX'in roket fırlatma sahasına yakın Teksas'taki bir kasabada 38 metrekare alana sahip 50 bin dolarlık bir evde yaşadığını söyledi.