Mirası Paylaşamayan İki Kardeş Bıçakla Birbirine Saldırdı: Ağabey Öldü, Kardeş Yaralı!

Miras paylaşımı nedeni ile anlaşmazlık yaşayan iki kardeş arasında husumet oluştu. İzmir'in Gaziemir ilçesinde yaşayan kardeşlerin arasındaki bıçaklı kavgada kan aktı.
Mirası Paylaşamayan İki Kardeş Bıçakla Birbirine Saldırdı: Ağabey Öldü, Kardeş Yaralı!

İzmir'in Gaziemir ilçesinde yaşanan bıçaklı kavgada kan aktı. 2 kardeş arasında miras paylaşımı nedeni ile yaşanan anlaşmazlık kavgaya dönüştü. Yaşanan gerilim nedeni ile kardeşler arasında husumet oluştu.

Miras anlaşmazlığı nedeni ile aralarında husumet oluşan iki kardeş İzmir'in Gaziemir ilçesinde bağlı olan Dokuz Eylül Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı'nda bir kere daha karşı karşıya geldi. 50 yaşında olan Y.B. ile erkek kardeşi 47 yaşındaki İ.B. arasında bir kere daha tartışma yaşandı.

MİRAS KAVGASINDA ABİSİNİ ÖLDÜRDÜ, KENDİSİ YARALANDI!

Miras anlaşmazlığı nedeni ile aralarında husumet oluşan 2 kardeş arasında dün akşam saatlerinde bir kere daha tartışma yaşandı. Tartışma bir anda büyüyerek kavgaya dönüşürken iki kardeş birbirlerine bıçakla saldırdı.

Kavganın büyümesi üzerine etrafta bulunan kişiler polis ekiplerine ihbarda bulunurken olay yerine gelen polis kavgayı ayırdı. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen kardeşi tarafından bıçaklanan 50 yaşındaki ağabey Y.B. olay yerinde hayatını kaybederken erkek kardeşi Y.B. ise yaralı olarak Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Güvenlik güçlerinin ve savcının olay yeri incelemesinin ardından kardeşi tarafından bıçaklanarak hayatını kaybeden Y.B.'nin cesedi, incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Hayatını kaybeden Y.B.'nin ailesi adli tıp kurumu önünde uzun süre göz yaşı dökerken iki aile arasında bir kere daha kavga yaşanmaması için güvenlik güçleri önlem aldı.