MSB acı haberi duyurdu son dakika şehit haberi geldi! Pençe Kilit operasyonunda 1 askerimiz şehit düştü

Türkiye'nin yüreğine bir kere daha şehit ateşi düştü. Milli Savunma Bakanlığı son dakika duyurusu yaparak şehit haberi verdi.
MSB acı haberi duyurdu son dakika şehit haberi geldi! Pençe Kilit operasyonunda 1 askerimiz şehit düştü

Sınır ötesi operasyonları tüm hızı ile devam ederken teröristlere göz açtırmayan kahraman askerlerimizden acı haber geldi. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklaması ile Türkiye'nin sınırlarını güvenlik altına almak için yürütülen Pençe - Kilit operasyonu bölgesinden acı haber geldi. 

SON DAKİKA ŞEHİT HABERİ: 1 ASKERİMİZ ŞEHİT DÜŞTÜ, 3 ASKERİMİZ YARALI! 

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan yazılı açıklamada “Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 25 Kasım 2022 tarihinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu kahraman silah arkadaşımız Piyade Teğmen Duabey Onur Öztürkmen şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz” ifadelerine yer verilerek 1 askerimizin şehit düştüğü, 3 askerimizin ise hain saldırı sonucunda yaralı olduğu açıklandı. Şehit düşen kahraman askerimizin ismi Duabey Onur Öztürkmen olarak açıklandı.