MSÜ sınavına girerken kalem ve silgi verilecek mi 2023 sınava girerken yanımızda bulunması gerekenler

MSÜ sınavına girerken kalem ve silgi lazım mı sorusu sınava saatler kala gündeme gelirken kalem verilecek mi sorusu yanıt buldu.
MSÜ sınavına girerken kalem ve silgi verilecek mi 2023 sınava girerken yanımızda bulunması gerekenler

MSÜ sınavına girerken kalem ve silgi verilecek mi 2023 sınava girerken yanımızda bulunması gerekenler - 2023 MSÜ sınavı için geri sayım başladı. Milli Savunma Üniversitei (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı 2023 bugün yani 2 Nisan 2023 Pazar günü yani bugün saat 10:00'da yapılacak. 

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme sınavı için beklenen gün geldi. 2 Nisan Pazar günü yani bugün yapılacak olan sınavda adaylar, geleceğin komutanları olmak için birbirleri ile yarışacak. Sınava girecek adaylar ÖSYM'den kalem ve silgi verilip verilmeyeceği sorusuna yanıt arıyor. Peki, 2023 MSÜ sınavında kalem ve silgi verilecek mi? İşte, merak edilen sorunun yanıtı...

MSÜ KALEM SİLGİ VERİLECEK Mİ 2023?

MSÜ sınavına girecek adayların yanında sınav için ayrıca bir malzeme getirmesine gerek yoktur. Adaylara ÖSYM tarafından kalem, silgi ve kalemtıraş verilecek. Adaylar sınav salonuna yalnızca şeffaf pet şişe olmak şartıyla su sokabilecek.

Sınava girecek adayların yanlarında sadece 2023 MSÜ sınav giriş belgesi ve şeffaf pet şişe içerisinde su ile kimlik belgesi yer alacak. 

2023 MSÜ SINAVI NE ZAMAN, BUGÜN SAAT KAÇTA?

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2023-MSÜ), 2 Nisan 2023 tarihinde saat 10.15'de başlayacak. Adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacak. Bu nedenle adayların en geç saat 10:00 da sınav binasında hazır olması gerekiyor.